Petra Vajdová se celkem nedávno nechala slyšet, že je konečně šťastná. „Mám nyní momentálně takové ukotvené období. Racionální. A to je asi poprvé v životě. Ono se to stalo až v osmatřiceti letech. Je to super,“ vtipkovala ještě v lednu v rozhovoru pro TV JOJ. Prošla si přitom těžkými časy - bourala pod vlivem alkoholu, pak pobývala v protialkoholní léčebně, kde poznala svého ex-manžela, kamioňáka Martina Hrnčiříka, s nímž měla dítě... a se kterým je již i rozvedená.

Její slova o „ukotvení“ ovšem vyznívají hořce, jelikož uběhlo jen pár týdnů... a její spokojenost je bohužel pryč. Opět se trápí. Deník Nový čas totiž aktuálně přišel s informací, že Vajdová musela opět vyhledat odbornou pomoc. „Petra je hospitalizována v Psychiatrické nemocnici Philippa Pinela v Pezinku. Léčit se bude na psychosomatickém oddělení,“ řekl zmiňovanému deníku jeho zdroj. Herečka tedy tentokrát neřeší problémy s alkoholem, ale potíže se svým duševním zdravím. 

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kašáková upřímně o terapii: Co jí pomohlo se nezbláznit? Kisa Císařová

Nový čas oslovil výše zmiňovanou TV JOJ, se kterou Vajdová spolupracuje například na seriálu Nemocnice, s otázkou, jak budou řešit situaci, že Petra momentálně nemůže fungovat na place. Odstřihnout ji však neplánují, naopak - herečku plně podporují a počkají, než se dá zase „do kupy“. „Petra Vajdová má momentálně pauzu v natáčení našich formátů. Po přestávce s ní však počítáme v projektech, ve kterých dosud účinkovala,“ vyjádřila se jojkařská PR manažerka Lucia Tuhelová.

Fotogalerie
35 fotografií