Abbey Clancyová je za svého manžela, bývalého profesionálního fotbalistu Petera Crouche, vdaná už 10 let a mají spolu 4 děti. I když mají velkou rodinu, rozhodně nezanevřela na svůj smysl pro pořádek. Ba dokonce naopak... Pořádkem se stala doslova posedlá.

Posedlá pořádkem

Anglická kráska, která se v roce 2016 umístila na druhém místě v soutěži British Next Top Model, je prý značně posedlá pořádkem. A to dokonce natolik, že kvůli jeho dodržování začala terorizovat celou svou početnou rodinu. Nyní ovšem přišla ještě s dalším „vylepšením“ v podobě přísného pravidla, které požaduje, aby bylo v jejich luxusním sídle za 3 miliony liber, což je v přepočtu bezmála 90 milionů korun, přísně dodržováno.

Bizarní pravidla

Kvůli snaze o sterilní čistotu ve společném domově už modelku označil její manžel za směšnou. Kvůli tomu, aby měla doma vždy vše nablýskané a v naprostém pořádku, totiž zavedla poněkud bizarní pravidlo, které její rodině značně ubírá na pohodlí.

„Už se na mě nějak zlobí, protože si v domě dělám novou podlahu. A teď jsem vymyslela toto pravidlo, že nikdo nesmí používat přední dveře, protože nechci, aby na chodbě byl nepořádek,“ svěřila se modelka s tím, že její rodina má zakázáno vstupovat do domu předními dveřmi kvůli jejím prostým obavám o čistotu. Legrační, že?

„Chci, aby všichni používali boční dveře, aby tam všichni s***i mohli zůstat a můj dům bude vždy vypadat hezky,“ pokračovala známá modelka. A její manžel se prý nestačil divit: „To je směšné,“ okomentoval požadavek své manželky. Nicméně rozvod se kvůli netradiční úchylce nejspíš zatím nekoná. „Klíčem k dobrému vztahu je, že ta přitažlivost tam musí být na prvním místě, a víš, pro mě určitě pořád je,“ vysvětlil Peter s humorem. O tom, jak jim to doma klape v rodinném životě, informuje známá dvojka své fanoušky ve svém podcastu s názvem The Therapy Crouch.

Video
Video se připravuje ...

Real Madrid rozdrtil Tottenham, kterému se hloupě vyfauloval Peter Crouch, 4:0 /YouTube/

Fotogalerie
65 fotografií