Muž nevěděl už kudy kam, tak se se svým trápením svěřil policistům. Přiznal jim, že za zády manželky flirtoval na amatérské erotické platformě, posílal snímky i videa a právě tím jej nyní někdo vydírá. Nejprve mu začala vyhrožovat neznámá žena.

„Po nějaké době žena po muži požadovala finanční hotovost, jinak že obsah erotické komunikace přepošle jeho manželce,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Peníze nechal v lese

Aby zabránil značně nepříjemné domácí situaci, slíbil zaplatit. Peníze nechal ležet v lese u Plzně a vyděračka po převzetí hotovosti slíbila konverzaci ze svého profilu smazat.

„Ovšem před několika dny přišla poškozenému přes komunikační aplikaci zpráva od muže, že má jeho intimní komunikaci z minula a že musí zaplatit. Peníze měl zanechat na stejném místě jako posledně,“ podotkla mluvčí.

Právě to bylo podnětem k tomu, aby šel muž s pravdou ven a svěřil se policistům.

Nečekané rozuzlení

Předání proběhlo stejně jako v prvním případě s tím rozdílem, že člověka, který si pro obnos přišel, policisté zadrželi. Jaké bylo překvapení, když to nebyl vydíranému muži neznámý pachatel…

Šlo o jeho bývalou kolegyni (31) z práce! „Na platformě poznala svého spolupracovníka z bývalé práce, ze smyšleného profilu si spolu začali psát a poté ho vydírala,“ zakončila Brožová. Ženu policie obvinila z vydírání.

VIDEO: Soud s Janem Cimickým: Advokátka obětí Lucie Hrdá .

Video
Video se připravuje ...

Soud s Janem Cimickým: Advokátka obětí Lucie Hrdá