Kráska, která jako třetí Češka v historii - po Taťáně Kuchařové (36) a Tereze Fajksové (34) - vyhrála světovou soutěž krásy, a stala se tak Miss Global 2019, si plánovala splnit životní sen. Chystala se na výlet do exotické Tanzanie korunovaný výšlapem na horu Kilimandžáro. Jenže ne vždycky se v životě dějí věci jenom podle našich představ a plánů... „Osud tomu chtěl jinak,“ povzdechla si půvabná Karolína Kokešová z nemocničního lůžka.

Aktuálně je totiž sexy brunetka po operaci krčních mandlí - a rekonvalescence neprobíhá zrovna ideálně. Trpí prý bolestmi uší, zubů, čelisti, má problémy polykat... a také špatně spí. „Už mi bylo líp, ale bojuji, jako vždy. Vše je to v hlavě a já vidím v brzké době naštěstí cestu ven, nakopu ty bakterie do zadku. Na všechno ostatní bude času a příležitostí přece dost, žijme tady a teď, život je dar,“ neztrácí však optimismus.

Video
Video se připravuje ...

Naštvaná Misska Karolína Kokešová: Neúspěch jí vzal slova ze rtů! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Místo toho, aby se zlobila a trápila, čímž by škodila jenom sama sobě, rozhodla se „věci přijmout, tak jak jsou“. „I to  negativní, co se nám děje, je součástí naší cesty, seberůstu a uvědomění si v mnoha směrech. Odpuštění a přijmutí věcí a okolností tak, jak jsou, je velmi osvobozující. Proto nikdy nelpěme na věcech a negativních pocitech. Nikdy nevíme, co bude zítra, jestli to není náš poslední den,“ zdůraznila krásná modelka.

Fotogalerie
54 fotografií