Lálová jezdí do Ria pravidelně a tanečně se tam vzdělává v jedné z nejprestižnějších škol Inocentes de Belford Roxo.

Přes překážky

A stejně jako loni i letos se jí dostalo pocty být musou karnevalu. „Dostat se do této pozice není tak jednoduchá záležitost,“ upozornila na instagramu hvězda StarDance, která v roce 2016 vytančila se Zdeňkem Piškulou (25) prvenství.

„Chtělo to kapku odvahy, síly, píle, vytrvalosti, psychické odolnosti, abych mohla v Brazílii trénovat a zlepšovat se. Cesta bez překážek to rozhodně není, ale když něco děláte srdcem...“ vysvětlila Lálová.

Modřiny a odřeniny

Zářivě žlutý kostým s obrovskými péřovými křídly a čelenkou si přivezla z Česka. „Zabral mi celý kufr,“ přiznala. A pořádně zabrat dá i jeho nošení. „Modřiny na ramenou, třísla od krajky z bodýčka odřený. Nohy 200kilový,“ popsala Veronika, jaké na ní natřásání se v sexy úboru zanechalo stopy. Nebylo od věci, že si po náročném večeru odskočila odpočinout na slavnou pláž Copacabana...

»7«

  • Tolik milionů lidí se letos karnevalu účastní. 

Holčičí mejdan

Nejprve se Veronika v průvodu vlnila sólo, následující den šla ve skupině s kamarádkami. „Pro holky, co chtěly, jsem zařídila účast v průvodu na sambódromu. Samozřejmě ve skupině. Reprezentovaly jsme bojovníka ogum, téma této školy,“ napsala Lálová.

Oslavy s horečkou

Karneval v Riu i dalších brazilských městech se letos musí vyrovnat se dvěma závažnými problémy – kriminalitou a horečkou dengue. Účastníci dostávají repelenty proti komárům, kteří tuto nemoc přenášejí. Brazílie zažívá silnou vlnu nákazy, Rio dokonce vyhlásilo stav zdravotnické nouze, karneval na rozdíl od pandemie covidu-19 ale pokračuje dál. Dengue se typicky projevuje náhlou vysokou horečkou a silnými bolestmi celého těla, kloubů, svalů a hlavy.

Video
Video se připravuje ...

Kráska ze StarDance Lálová ukázala byt: Obří zrcadlo a zahradní nábytek! V jediné místnosti Kisa Císařová

Fotogalerie
115 fotografií