Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ruští synáčci (13 a 15) zamordovali nevlastní mámu: Vraždu maskovali jako únos!

Autor: rc - 
13. února 2024
12:47

Otřesný čin vyšetřují kriminalisté ve španělské Kantábrii. Na zadním sedadle auta našli tělo osmačtyřicetileté Silvie Lopezové Gayubasové. Žena měla bodné zranění na krku a přes hlavu tašku. Vyšetřovatelé v souvislosti s případem zadrželi dva chlapce (13 a 15) původem z Ruska, které Silvie adoptovala. Vraždu se prý snažili maskovat jako únos!

Tělo Silvie Lopezové Gayubasové bylo nalezeno na zadním sedadle auta v garáži rodinného domu. Osmačtyřicetiletá žena měla přes hlavu daný pytel na odpadky a v ústech roubík. Podle informací britského deníku The Sun měla na krku bodnou ránu a byla zbitá.

V souvislosti s případem policisté začali pátrat po dvou chlapcích, které Silvie adoptovala. Po pěti hodinách pátrání je dopadli v parku Castro Urdiales. Na policii se měla obrátit babička chlapců poté, co jí volali, že je někdo unesl. Nicméně podle vyšetřovatelů měli chlapci únos fingovat.

„Dosud provedené vyšetřování ukazuje na zjevnou účast dětí ženy, která zemřela,“ uvedl policejní mluvčí Martinez Ros s tím, že starší mladík, jemuž je patnáct let, byl zatčen z podezření z účasti na smrti oběti. „Třináctiletý mladík byl podle pokynů státních zástupců převezen do střediska pro ochranu dětí," dodal.

Video  Opilá a navíc zdrogovaná řidička nabourala v Brně dvě auta a narazila do stromu.  - Městská policie Brno
Video se připravuje ...

Uživatel_5684640 ( 26. února 2024 07:46 )

Původně asi synkové Putina

Petr Kolar ( 21. února 2024 12:02 )

Nejen Rusove, ma to tak kazda velmoc. Americane, Cinane, sveho casu Japonci ci Mongolove. Nic noveho pod sluncem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání