Málokterá postava ze seriálu Ulice na TV Nova dokáže diváky nadzvednout ze židlí tak jako Lucie Vondráčková, kterou znají fanoušci seriálu jako učitelku Soňu Čechovou. Od chvíle, kdy začala intrikovat proti Magdě, kterou hraje Veronika Čermák Macková (29), jí většina diváků nemůže přijít na jméno. Stejně tak neoblíbená je i ve své dějové lince. Jediný, kdo nad Soňou stále drží ochrannou ruku, je seriálový kolega Ondřej Studénka (38) alias Prokop.

A bude to zase právě Prokop, kdo se shodou náhod ocitne u Sonina nervového zhroucení, které vyústí až v něco, co bývalý partner seriálové Magdy rozhodně neplánoval. Při Prokopově návštěvě totiž se Soňou dokonce skončí v posteli! Zdá se, že kamarádský vztah přeroste v milenecký a Prokop se tak trochu ocitne mezi Magdou a Soňou. Co všechno se mezi nimi nakonec odehraje a kdo je při čem nachytá?

Role potvory ji baví

Velký podíl na tom, že se zrovna Soňa stala momentálně jednou z nejvýraznějších postav seriálu, má právě Lucie Vondráčková, kterou její role velice baví. „Soňa je hurikán. Její pravda je ta jediná možná a přes paragrafy a správné postupy u ní nejede vlak. Ale díky téhle potvoře jsem se od kladných hrdinek dostala na druhou stranu hereckého domina,“ svěřila se Vondráčková.

Čtyři nejžhavější milostné scény

Není to rozhodně poprvé, co Lucie Vondráčková před kamerou nebo na jevišti hrála s kolegy pořádně pikantní milostné scény! Ve filmu Juraje Jakubiska Post Coitum se Vondráčková svlékala, a dokonce divoce souložila s hercem Frankem Nerem (82). Lechtivé scény se Lucii nevyhýbají ani v divadle, diváci ji v saténové noční košilce mohou vidět v Divadle Radka Brzobohatého v představení Hračička. A sexuálním tématům se nevyhýbá ani v klipech svých písní. Například v klipu k písni Milování nechybí jak mužské doteky, tak lesbická scéna. V klipu k písni Šance se pro změnu Vondráčková ukázala ve vaně zcela nahá.

Video
Video se připravuje ...

Horská dráha Soni z Ulice: Rána do zad, sesypání i sex s kolegou! TV Nova

Fotogalerie
58 fotografií