Herečka Dakota Johnsonová si zahrála hlavní roli v novém snímku s tématikou o superhrdinech. A na jeho premiéru v Los Angeles se skutečně rafinovaně připravila. Alespoň, co se týče jejího outfitu. Průhledné šaty totiž nikoho nenechaly chladným.

Pózovala s kolegyní

Dakota, která fotografům zapózovala společně se svou hereckou kolegyní Sydney Sweeneyovou, ví jak na sebe strhnout pozornost. Dcera herce a režiséra Dona Johnsona a herečky Melanie Griffithové se nahoty a odvážných modelů zkrátka nebojí. Což dokázala nejen ve snímku podle knižní předlohy 50 odstínů šedi a jeho dvou filmových pokračováních... Herečka aktuálně randí se spoluzakladatelem a hlavním zpěvákem kapely Coldplay Chrisem Martinem.

Schytala vlnu kritiky

Kromě pochvalných ohlasů však prostopášná herečka schytala i vlnu kritiky. Fanoušci na sociálních sítích kritizovali především fakt, že toho ukazuje příliš mnoho. Přece jen v odvážném outfitu, který umělkyně oblékla, jsou jasně odhalené všechny její křivky a vypadá v něm jako nahá.

„I když se mi líbí, jak je sladěná s jejím tělem, nelíbí se mi v těchto outfitech. Kdy si ženy uvědomí, že je vhodné vypadat vyzývavě a nechat i něco pro představivost,“ napsal jeden z hereččiných sledujících a další se přidali a neodpustili si rýpnutí: „50 shades of dakota,“ naráželi tak na jeden z hereččiných dosavadních filmových počinů s velkou mírou nahoty. „Miluju ji. Jsem zklamaná, proč je nahá. Nemusí být nahá, aby ukázala krásu, už je nádherná,“ pokračovala další fanynka přesvědčená, že méně je někdy více.

Video
Video se připravuje ...

Styl Dakoty Johnson youtube.com/Krishyam/BPŽ

Fotogalerie
106 fotografií