Sotva mladá žena přistavila před syny odrážedla, změnili se v motorkáře. Maximální rychlostí, jaké byli schopni, se okamžitě vydali na průzkum okolí. Bohužel, každého zajímala jiná část Brna.

Vybrala si mladšího

Maminka se tak dostala do jen těžko řešitelné situace. „Musela si vybrat, za kterým z nich se rozběhne. Z pochopitelných důvodů si vybrala menší dítě, které si to navíc na místo po chodníku rovnou zamířilo k silnici,“ uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Starší chlapec jí tak ale v mžiku zmizel z očí. Naštěstí si malého osamoceného „motoristy“ všiml náhodný svědek v Bubeníčkově ulici, který přivolal strážníka. „Chlapec si se strážníkem vesele povídal a do hlídkové knížky mu maloval obrázky,“ pokračoval mluvčí strážníků.


Jeho kolegové zatím v kilometrovém okruhu pátrali po mamince, než se jim ji zcela vyděšenou podařilo najít a převézt za potomkem. „Chlapcovo bloudění bylo očividně jen nešťastnou shodou okolností. Byla střízlivá a nic tak nebránilo vrácení dítěte do její péče,“ dodal k šťastnému zakončení případu Ghanem.

VIDEO: Zběsilá jízda bikera Dannyho MacAskilla s cyklovozíkem.

Video
Video se připravuje ...

Zběsilá jízda bikera Dannyho MacAskilla s cyklovozíkem Youtube/ Danny MacAskill