Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hvězdy Pobřežní hlídky po 30 letech! Jak vypadají a co dnes dělají?

8. března 2024 | 06:00

Kultovní seriál Pobřežní hlídka se i u nás dočkal velké obliby. Od roku 1989 do roku 2001 vzniklo celkem jedenáct sérií s úvodním i závěrečným filmem. V nich jsme se setkávali s oblíbenými plážovými hrdiny v červených plavkách, kterým nechyběly svaly (u žen velká ňadra), fyzická zdatnost, pořádné opálení a krása. Co dělají nejznámější představitelé těchto rolí a jak vypadají dnes?

Správňák David Hasselhoff aneb Mitch Buchannon bojoval s alkoholem

Oblíbený hlavní hrdina Pobřežní hlídky Mitch Buchannon, kterého si zahrál sympaťák David Hasselhoff, by mohl jít všem příkladem. Byl čestný, rozhodný, vždy si věděl rady a druzí se o něj mohli opřít. Nepřipouštěl si žádné slabosti. I David Hasselhoff by si ze své hlavní postavy, která jej tak proslavila, mohl vzít příklad. A to také udělal. Když po těžkém období kolem rozvodu podlehl démonu zvanému alkohol, dokázal se odrazit ode dna, sebrat se a znovu hrdě postavit na vlastní nohy.

David a David Chokachi
Autor: instagram.com

Napříč časem se jako zpěvák úspěšně věnoval hudbě, zahrál si detektiva ve volném pokračování Pobřežní hlídky nazvaném Baywatch Nights i v mnoha dalších filmech, působil jako porotce několika talentových soutěží. Co se týká soukromého života, se svou druhou ženou Pamelou Bach se rozvedl v roce 2006 a postupně získal do péče obě společné dcery. V roce 2018 se potřetí oženil s Hayley Roberts a zdá se být náramně spokojený.

Sexy plavčice Pamela Anderson napsala o svém životě knihu

Představitelka postavy C. J., herečka Pamela Anderson, se stala sexy ikonou: velká ňadra, dlouhé blond vlasy, kočičí oči a výrazné rty. Nejen role v seriálu Pobřežní hlídka, ale také fotky v časopise Playboy ji proslavily. Na titulní straně se objevila hned několikrát. Obsazována byla i do dalších rolí. Její život však doprovázely skandály, vztahové peripetie nebo domácí násilí, jemuž musela čelit ve svazku s agresivním hudebníkem Tommym Leem, závislým na drogách. Byla pětkrát vdaná, má dva syny a ve vztazích si již od doby dospívání prošla peklem.

Autor: instagram.com/pamelaanderson

Svůj životní příběh se rozhodla zveřejnit na Netflixu v dokumentu Pamela: A Love Story a také v knize, kterou u nás vydala pod názvem S láskou Pamela v loňském roce Grada. Pamela Anderson je veganka, bojuje za práva zvířat a věnuje se umění a spiritualitě. Stále vypadá skvěle.

Slušňačka Stephanie Holden bojuje za lepší svět

Možná si pamatujete na poručíka Stephanii Holden, která ctila pravidla a řád, měla dokonalé sebeovládání a tajně milovala Mitche Buchannona. Její představitelka Alexandra Paul začínala jako modelka, zahrála si pár rolí, ale pak se našla ve veganském životním stylu, ekologickém aktivismu, tvorbě dokumentárních filmů a bojích za práva zvířat či znevýhodněných skupin. Za svůj film o přelidnění dokonce získala ocenění OSN. Je vdaná přes dvacet let, bezdětná. Svůj život zasvětila vyššímu poslání. V ekologických kampaních se angažuje také vystudovaný politolog David Chokachi, který si zahrál Codyho Madisona v dalších sériích Pobřežní hlídky.

Autor: alexandrapaul.com

Roztomilá blondýnka ztvárňující Shauni McClain změnila styl

Krásná herečka Erika Eleniak si zahrála poprvé vedlejší roli dívky políbené Elliottem ve filmu E. T. Mimozemšťan z roku 1982. Na střední škole poněkud vyváděla s alkoholem a drogami, a tak už v útlém věku absolvovala odvykací léčbu. Kromě drog ale měla v průběhu života také problémy s příjmem potravy. Ztvárnila roli záchranářky Shauni a stejně jako její herecká kolegyně Pamela Anderson, která ji v seriálu Pobřežní hlídka nahradila, se objevila v Playboyi.

Autor: Profimedia

Později pár hereckých roliček ještě přišlo, ale už se tolik jako herečka neproslavila. Jedno manželství jí nevyšlo, z druhého dlouholetého vztahu má dceru. Dnes je herečka potetovaná a vypadá poněkud drsněji.

Problémy s drogami u více představitelů

Herců, kteří kdy bojovali s drogami, není málo a také některým představitelům postav z Pobřežní hlídky se tyto problémy nevyhnuly. Jedním z drogově závislých byl i herec Jeremy Jackson, který si zahrál syna Mitche Buchannona Hobieho. Právě drogy u něj zapříčinily odchod z Pobřežní hlídky. Několikrát se pokoušel léčit, vystupoval i v reality show, která tyto jeho snahy mapovala. Také jeho manželka, s níž vydržel dva roky, byla závislá na drogách. Problémový Jeremy Jackson se dopustil několika excesů, jednou byl při natáčení televizního pořadu obviněn ze sexuálního obtěžování, v roce 2017 byl dokonce odsouzen za pobodání. Dnes se živí jako kouč a fitness trenér, který otevřeně hovoří o tom, jak se ze svých závislostí vymanil.

Vážné problémy s drogami měla i krásná Yasmine Bleeth, která si v seriálu Pobřežní hlídka zahrála Caroline Holden. Právě drogy a náročný životní styl ji připravily o její dřívější krásu.

Autor: Taťána Kročková, Prostě fenomén, Johana Fundová