Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opulentní narozeninová party roční influencerky: Několikadenní oslavy a desítky hostů!

Autor: rc - 
23. února 2024
05:00

Pompézní oslavu pro svou dcerku chystá úspěšná brazilská influencerka Viih Tubeová. V luxusním rezortu zarezervovala 100 pokojů! Navíc najala 150 lidí, aby jí pomohli okázalý večírek uspořádat. Její holčička Lua totiž oslaví své první narozeniny. Veselí bude trvat několik dní! Viih dodala, že už nyní je sama Lua populární influencerkou, která spolupracuje s věhlasnými značkami a vydělává pořádný balík.

Lue nebyl ještě ani rok, ale na sociálních sítích je velice známá. Její rodiče Viih a Eliezer Tubeovi jsou úspěšní infuenceři, kteří do rodinného byznysu zapojili i svou malou dceru. Jen její maminku na sociální síti instagram sleduje 32 milionů fanoušků. Rodiče navíc nyní oznámili, že pro svou dcerku chystají okázalou oslavu jejích prvních narozenin. Pro slavnostní příležitost pronajali luxusní prázdninový rezort! K prvním narozeninám má totiž Lue přát 150 lidí.

Oslavy potrvají několik dní a budou se konat celkem ve třech sálech. Každá oslava bude na jiné téma. Hosté si tak musí připravit několik různých kostýmů na každou z oslav. „Uděláme tři sály! Pro každý den večírku jiné téma a oblečení,“ oznámila podle informací britského deníku The Sun Viih.

Lua už je nyní hvězdou sociálních sítích. Spolupracuje se značkami jako Natura, Pampers či Beep Saude. Jak prozradila Viih, díky videím, v nichž se objevuje se svými rodiči, už vydělala 4,8 milionu Kč. 

Video  Krásná Alexa Narvaezová dobývá sociální sítě.  - instagram/alexaaa_narvaez
Video se připravuje ...

Michaela Matoušková ( 23. února 2024 09:17 )

PepekRes ( 23. února 2024 07:42 )

Tohle můžou sledovat jen nemocný "lidi,". Čumět na jůtubery a jiný odpad společnosti je známka demence

Zobrazit celou diskusi