Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

6 nejperverznějších znamení zvěrokruhu: Jaké jsou jejich nejčastější úchylky?

/
  • Která znamení zvěrokruhu jsou nejzvrhlejší?
    Která znamení zvěrokruhu jsou nejzvrhlejší? (istock.com)
    28. února 2024 ● 06:00

    Největšími úchyláky zvěrokruhu překvapivě nejsou vášniví Štíři, jak by se dalo předpokládat. Ti překvapivě v sexu kromě nadměrné touhy zase tolik nevybočují. Která znamení mají naopak perverzní představy a mají v oblibě netradiční sexuální praktiky?

  • 1.

    Beran (21.3. - 20.4.)

    Znamení zvěrokruhu, která jednou zbohatnou
    Autor: iStock
    Berani milují výzvy, a to i v sexu. Líbí se jim, když je dráždíte, provokujete a hrajete si s nimi. Nejvíc je ale nažhaví rozdělení rolí, přičemž nejradši jsou v dominantní pozici, kdy vás můžou ovládat. Mají proto také sklon k sado-maso praktikám. Baví je svazování, škrábání, kousání, tahání za vlasy, nebo když vám můžou uštědřit pořádný výprask.

     

     

    VIDEO: Co udělat pro to, abyste potkali lásku a netrávili dlouhé zimní večery sami?

    Video
    Video se připravuje ...
    Co udělat pro to, abyste potkali lásku a netrávili dlouhé zimní večery sami? To prozradí astroložka Martina Blažena Boháčová. • .

     

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Znamení zvěrokruhu, která jednou zbohatnou
    Autor: iStock
    V sexu se svým partnerem jsou Býci spíš romantičtí a nijak zvlášť nevybočují, ve fantaziích je ale nejvíc vzrušuje voyeurismus. Baví je představa, při které sledují jiný souložící pár. Dokonce si představují, jak si to někdo cizí rozdává s jejich protějškem, přestože při tom pociťují zradu a bezmoc.

     

     

     

  • 3.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    Autor: iStock
    Lvi jsou rádi středem pozornosti, proto je přirozeně láká sex na veřejném prostranství. Představa, že je někdo přistihne při činu, je dokáže pořádně rozpálit. V soukromí si užívají alespoň sex před zrcadlem, kdy mají na sebe krásný výhled. Potěšíte je nejen velkým zrcadlem v ložnici ale i různými oblečky a kostýmy. Lákají je pak také swingers party nebo sex ve více lidech, kdy je jim věnováno víc pozornosti.

     

     

  • 4.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Některá znamení zvěrokruhu prožijí šťastného Valentýna
    Autor: iStock
    Na první pohled byste řekli, že jsou Panny v posteli nudné. Opak je však pravdou! Panny mají totiž sklon k sadismsu a masochismu. Baví je výprask nebo polévání voskem. Bolest jim zkrátka způsobuje potěšení.

     

     

     

     

  • 5.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    Autor: iStock
    Střelci jsou mistři v experimentování. Obyčejný sex je rychle omrzí a začnou zkoušet stále nové věci a praktiky, kterými můžou přiživovat plamínek. Baví je různé hry a vzrušuje je představa sexu na netypických místech. Ve svých představách si to klidně s vámi rozdávají i v kostele. Mezi Střelci jsou pak často i foot fetišisté, to znamená, že je vzrušují chodidla. Taková masáž nohou, šimrání na chodidlech nebo jen jejich zkoumání jsou pro ně skvělou předehrou.

     

  • 6.

    Vodnář (21.1. - 20.2.)

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Vodnáři jsou velmi svobodomyslní a nespoutaní. Rádi experimentují a jsou v posteli velmi náruživí. Nejvíc je baví výměny rolí a kostýmy. Takovými touhami vás ale dost možná překvapí až později ve vztahu, kdy k vám budou mít plnou důvěru.

     

     

     

     

Autor: Štěpánka Bínová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz