Krátkovlasá modelka s podnikatelem randí už přes rok, ale pořád jeho identitu tajila. Až nedávná fotka z postele potvrdila, že se jedná o restauratéra Petra Hynka, s nímž se objevila v Divadle Broadway před koncem roku 2022. 

Milenci na začátku týdne odletěli na Maledivy, kde si užívají sami sebe. Děti Erbové zůstali v Česku. A podle zdroje z Blesku jde o zásnubní dovolenou, Petr měl před časem Vlaďku požádat o ruku! 

Video
Video se připravuje ...

Nová talk show: Erbová: Klesla mi prsa, musejí se opravit! A o Řepkových dluzích! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Ve vší úctě - své soukromí si chci nechat pro sebe... až budu chtít něco sdělovat, udělám to sama,“ odpověděla kráska v SMS zprávě na dotaz, zda je zasnoubená.

Na levém prsteníčku prsten má, ale zda je opravdu zásnubní, ukáže až čas. Zatím se Vlaďka po pláži nosí v bikinách, přes které má síťované šaty. „Každá žena je stvořena tak, aby se žádný muž nezbláznil štěstím…,“ komentuje své provokativní pózy. 

V doprovodu Petra, který má tělo samou kérku, se natáčí a nakrucuje. „To už by stačilo, lásko, ne,“ krotí ji Hynek, který je majitelem pivnic v Karlíně. 

Erbová má za sebou dvě manželství, s hokejistou Zdeňkem Bahenským má dceru Viktorii a s fotbalistou Tomášem Řepkou syna Markuse. 

Fotogalerie
69 fotografií