Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kněze zatkli přímo na faře: S partnerem ilegálně prodával Viagru!

Autor: btk - 
27. února 2024
05:00

Policie ve Španělsku zadržela kněze Alfonsa Raula Masa Sota a jeho partnera přímo ve farním domě. K zadržení došlo z důvodu podezření z ilegálního prodeje viagry a dalších přípravků na zlepšení erekce. Vyšetřování stále pokračuje.

Jak uvedl španělský deník HOY.es, strážci zákona kněze Alfonsa Raula Masa Sota zatkli společně s partnerem přímo na faře kostela v San Sebastiánu v západní provincii Badajoz nedaleko španělských hranic s Portugalskem. Ve farním domě se našly léky povzbuzující erekci, zejména světově proslulá Viagra. Oba muži měli s léky „šmelit“ na černém trhu, a tím se dopouštět nezákonné činnosti.

Zatímco je klerikův dosud neznámý partner stále uvězněn, druhému duchovnímu se podařilo složit kauci. I přesto, že je Alfonso propuštěný, v průběhu trestního vyšetřování se musí každých čtrnáct dní dostavit k místnímu soudu. 

Mezi místními obyvateli byl klerik oblíbený. Jeho právník Jesus Carretero trvá na tom, že proti knězi neexistují žádné usvědčující důkazy. „Je naprostý nonsens, co se o mém klientovi říká. Vyšetřování mé tvrzení potvrdí,“ uvedl. 

Video  Kněz schovával v kostele zbraně i střelivo, speciální jednotka ho zadržela přímo na faře!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Jaroslav Vašíček ( 28. února 2024 01:23 )

Věruško,Bohu nedělají ostudu náboženství,ale lidé.To byste jako velká už mohla vědět.

miroslav vecera ( 27. února 2024 15:53 )

Proč není diskuse u toho úchyláka Brzobohatýho? Já sa ptám proč?? Je to hnus nad všechen hnus!!!

Veruska18 ( 27. února 2024 12:57 )

Většina náboženství dělá Bohu ostudu, a proto je logické, že se spousta lidí od Boha odvrací. Bůh nemůže za to, že se lidé, kteří se k němu hlásí, neřídí podle biblických norem. Dnes je spousta náboženství a náboženských organizací, které si o sobě myslí, že právě oni mají pravdu. Je velmi těžké se v tom vyznat. Na první pohled se to zdá být složité, ale Bible nám pomůže se v tomto zmatku docela jednoduše zorientovat. Pravé náboženství se vyznačuje nesobeckou láskou. (Jan 13:35) Učí, že bychom měli respektovat a mít rádi všechny lidi, bez ohledu na jejich původ, rasu, kulturu, jazyk a etnickou skupinu. Lidé, kteří se řídí radou Ježíše Krista, se nebudou zapojovat aktivně nebo pasivně do válečných konfliktů. Pravé náboženství nemá žádné placené duchovní, kteří by dostávali honosné tituly. Je politicky naprosto neutrální. Pravé náboženství není jenom nějaká tradice nebo formalita. Je to způsob života. Ti, kdo se k němu hlásí, se ve všem drží biblických mravních zásad. Pravé náboženství učí to, co je v Bibli, a ne nějaké lidské názory či tradice. Bible je neobyčejná kniha, není to jen modlitební kniha, ale věřící i nevěřící lidé tam mohou najíst spoustu praktických rad pro život. Navíc obsahuje i spolehlivé předpovědi, z nichž se již některé v minulosti splnily, a další splnění nás čekají i v blízké budoucnosti a budou se týkat každého z nás.

Roman.Krauskop ( 27. února 2024 09:28 )

Největší pedofilní organizace na světě... A ještě teplý.... 👎

Miroslav Miki ( 27. února 2024 08:41 )

Koupí si odpustky a všechna obvinění se ruší 😃

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání