Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Náhradnice za Ivanku a Melanii? Trump opěvuje „extrémně talentovanou“ snachu Laru

Autor: DVL - 
3. března 2024
18:10

Manželka Donalda Trumpa a bývalá první dáma Melania Trumpová se na veřejnosti v poslední době příliš neukazuje a Ivanka Trumpová se usadila na Floridě a nejeví zájem pokračovat v politice. Na scénu tak přichází Lara Trumpová, manželka Trumpova druhého syna Erica, píše deník Daily Mail. S čím konkrétně pomůže a jaké kontroverze se s ní pojí? Ericovi například vyrobila dort ve tvaru sovětské zbraně Kalašnikov...

Když byl Donald Trump prezidentem, stála mu po boku jeho manželka, bývalá modelka Melania. Další takovou ženou byla jeho dcera Ivanka, která byla poradkyní administrativy svého otce.

Pokud by byl Trump opětovně zvolen prezidentem, která žena stane po jeho boku tentokrát, aby ho podpořila? Melania již naznačila, že svého manžela podporuje, ale od pohřbu své matky se téměř na veřejnosti neukázala. Ivanka se mezitím usadila na Floridě a nevypadá to, že by měla zájem zapojit se do politického dění ve Washingtonu. 

V tuto chvíli přichází na scénu Lara Trumpová, žena druhého Trumpova syna Erica. Tato odvážná blondýnka na sebe upozornila poté, co ji její tchán podpořil, aby se stala spolupředsedkyní Republikánského národního výboru (RNC). „Lara je extrémně talentovaná komunikátorka. Řekla mi, že chce tuto výzvu přijmout,“ řekl Trump. 

Dort Kalašnikov

41letá žena je matkou dvou dětí a v politice není žádným nováčkem. Pro svého tchána pracovala v roce 2016 během prezidentské kampaně, kdy se snažila pro Trumpa sehnat ženské voličky a produkovala také podcast zvaný Real News Update, který exprezidenta podporoval. Stala se jeho přední poradkyní v roce 2020, kdy se pokoušel obhájit prezidentský mandát. Poté pracovala pro stanici Fox News.

„Lara udělá hodně z toho, co do Trumpovy kampaně přinesla Ivanka, ale budou tady nějaké změny,“ řekl Douf Heye, bývalý mluvčí RNC. „Ivanka se snažila zjemnit Trumpovu rétoriku, ale Lara tohle neudělá. Udeří stejně tvrdě jako Trump. A to je také jeden z důvodů, proč je v roli, ve které je.“

Lara se narodila v roce 1982 do republikánské rodiny. Její otec vlastnil společnost na stavbu jachet. Vystudovala obor zaměřený na média a komunikaci na univerzitě v Severní Karolíně. Je také fanynkou fitness, kdysi pracovala jako osobní trenérka a pomýšlela nad kariéru sportovní komentátorky. Nicméně nakonec začala chodit do školy vaření a po jejím absolvování podnikala, vyráběla dorty ve tvaru kabelek Chanel či bot Christian Louboutin. Údajně svému tehdy ještě příteli Ericovi udělala k narozeninám dort ve tvaru zbraně AK-47, což je zbraň, kterou sestrojil v SSSR sovětský konstruktér Michail Timofejevič Kalašnikov. Obrázek pak měla z internetu odstranit.

Svého budoucího manžela potkala v roce 2008. Jeho příjmení zjistila až krátce po prvním setkání. 

Lara Trumpová také tvrdí, že když se měla poprvé setkat se svým tchánem, byla nervózní. Trump ji prý však uklidnil tím, že jí koupil zmrzlinu. „Bylo to tak normální,“ řekla a dodala, že „rodina Trumpů je jedna z nejlepších, které jsem kdy potkala“. 

Nicméně Trump nebyl ihned Larininým fanouškem, tvrdí Michael Cohen, Trumpův bývalý advokát a nyní jeho silný kritik. „Nechtěl, aby si ji Eric vzal. Našel mu někoho jiného,“ řekl Cohen. „Kvůli jejímu vzhledu si z ní nedělal legraci jenom Trump, ale i jeho nejstarší syn Donald a Ivanka. Všichni si z ní kvůli jejímu vzhledu dělali legraci. Vůbec ji neměli rádi.“

Mezitím v letech 2012 až 2016 pracovala Lara v televizním zpravodajském pořadu Inside Edition a po šesti letech vztahu se s Ericem konečně zasnoubili. Vzali se v roce 2014. Jejich syn Eric se narodil o tři roky později, o další dva roky později následovala dcera Carolina. 

Kontroverzní události

Lara už nyní hraje velkou roli v Trumpově prezidentské kampani, ale to, že ji Trump podpořil pro RNC, se stalo překvapením. „Je to o tom, že Trump nasazuje vlastní lidi, což je něco, co rád dělá každý politik, ale Trump bere loajalitu velmi vážně,“ uvedl Heye. „Z Lary se stala konzervativní mediální postava a teď bude v televizi a na cestách bojovat za svého tchána.“

Některé republikány však nedávno pobouřila, když řekla, že pokud bude do RNC zvolena, „každý cent půjde jedině do volební kampaně Donalda Trumpa a do záchrany země“.

S Larou Trumpovou se pojí několik kontroverzních záležitostí. Jednou například sdílela na sociálních sítích video se svým pětiletým synem, jak řídí venku své autíčko během hurikánu Ian. Bylo očividné, že se to chlapci nelíbí, ale Lara řekla, že „to buduje charakter“.

Pak také na oslavu Nového roku v rezortu Mar-a-Lago měla na sobě šaty s vysokým rozparkem do pasu, což bylo některými kritiky označováno za „neslušné“.

„Před prezidentskými volbami se budeme s Larou vídat mnohem více,“ zakončil Heye.

Video  Bývalý prezident USA Donald Trump si u soudu vyslechl obvinění z více než 30 trestných činů. (4.4.2023)  - Reuters
Video se připravuje ...

Dianthos ( 4. března 2024 06:39 )

Když byl prezidentem, stála mu po boku manželka Melanie. Protože neměla jinou možnost. A nedělala to ráda. A předvolební kampaně se nezúčastnila, dlouho s ním také v Bílém domě nebydlela s výmluvami na syna. Tehdy jí nahradila ambiciozní Donaldova dcera Ivanka s rodinou. Teď jí nahradí Donaldova snacha.

Uživatel_5652480 ( 3. března 2024 20:30 )

Nova dama u pana Trumpa je napohled inteligentni a asi vi co chce.Jde o to,dotahnouli vse k metam

Zobrazit celou diskusi