I když bývalá Spice Girl na Valentýna při domácím cvičení upadla tak nešikovně, až to skončilo zlomeným chodidlem a ortézou na levé noze, na týden módy do Paříže přijela vybavena několika šik střevíčky na vysokých jehlách. Po kočičích hlavách francouzské metropole sice tedy Victoria Beckham pajdala o berlích, ovšem s luxusní botkou na zdravé pravačce.

Manželka bývalého fotbalisty Davida Beckhama (48) se totiž ani s nožkou v gypsu nehodlá omezovat, a to jak v životě, tak na poli módy. Zatímco většina lidí by se rozhodla pro rozumné tenisky nebo jiné ploché boty na nezraněné noze, Beckhamová si žije zkrátka na vysoké noze - a to doslova. Podpatky neodloží ani v případě, že jde o zdraví.

Video
Video se připravuje ...

Victoria Beckham a její styl: dlouhá sukně Profimedia

Zdravotní trable nejsou jediné, co ji momentálně trápí. Zasáhl ji i syn Romeo (21), který v neděli potvrdil, že se po pěti letech rozešel s přítelkyní Miou (21). Ta přitom Victorii náramně padla do oka a dokázala si ji už skoro představit jako součást své rodiny - před Bohem i před zákony. „Victorii rozchod dost zasáhl. Měla Miu ráda, doufala, že si ji Romeo jednou vezme za ženu,“ řekl zdroj deníku.

Místo toho se nyní fotí alespoň se svou snachou, herečkou Nicolou Peltzovou (29), půvabnou manželkou svého dalšího syna, tentokrát Brooklyna (24). Média dlouho spekulovala, že ji tchyně moc nemusí - ovšem od chvíle, kdy se tyto „zaručené zprávy“ dostaly na veřejnost, plní Victoria své sociální sítě snímky, co dokazují pravý opak. Tulí se k Nicole dokonce i ve chvílích, kdy má berle!

Fotogalerie
42 fotografií