Na sociálních sítích sdílí Vlaďka Erbová poměrně pravidelně smyslné snímky ze své dovolené na exotickém ostrově jménem Maledivy - její příznivci se tak mohou kochat nejen krásou tohoto tropického ráje, ale i krásou bývalé partnerky fotbalového bouřliváka Tomáše Řepky (50). Aktuálně překvapila své sledující ve stylu Chytré horákyně - tedy „oblečená - neoblečená“. 

Erbová se totiž ukázala v síťovaném overalu, pod kterým měla jenom plavky. Tento odvážný kousek oblečení, možná trošku připomínající outfity z erotického salonu, neponechával prakticky vůbec žádný prostor pro fantazii... a přitom zároveň podtrhl její sexy postavu a sebevědomou povahu. Stručně řečeno - Vlaďka vypadala báječně.

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Řepková podstoupila plastiku obličeje! DAVID TUREK, JAN JEDLIČKA, JAROSLAV BOUDA

Jak zveřejněná fotka, tak i video, co ji zachycovalo pěkně ze všech úhlů, jistě potěšilo nejedno pánské oko. Erbová zkrátka patří k těm, co žijí svůj život naplno a nenechají se brzdit ve vyjádření svého jedinečného stylu a osobnosti. Jenom pozor na puritány, jimiž se instagram jenom hemží. I za takové v podstatě nevinné snímky by jí mohl hrozit dočasný zákaz...

Fotogalerie
73 fotografií