Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Klíčová výpověď v případu zmizelé Maddie: Podezřelý v doupěti znásilňoval oběti?!

Autor: hpe, pma, inf - 
4. března 2024
05:00

U soudu stanul klíčový svědek v procesu týkajícím se pěti případů obvinění ze sexuálního násilí a zneužívání údajně spáchaných Christianem B. Ten je hlavním podezřelým v případu zmizení tehdy tříleté Britky Madeleine McCannové z roku 2007. 

Počátkem května roku 2007 vyrazila rodina McCannových z Velké Británie do prázdninové vilky v portugalském přímořském letovisku Algarve. Během večera 3. května, kdy byli rodiče s přáteli na večeři pár desítek metrů od pokoje, tehdy tříletá Madeleine zmizela. Policie zprvu soudila, že bylo děvčátko uneseno, a chvíli pracovala i s variantou, že za zmizením dcery stojí vlastní rodiče. To ale po čase vyloučila a začala se klonit k názoru, že se stala obětí násilného činu a že již nežije.

Po sedmnácti letech došlo v případu Maddiina zmizení k dalšímu zlomu. Bývalý přítel Christiana B. popsal hrůzy, které měl spatřit na videozáznamech z roku 2006, které si pedofil při svých zločinech podle jeho slov pořizoval ve svém „doupěti“. „V jednom z videí jsem viděl přímo Christianův obličej. Z jeho hlasu na druhém videu jsem poznal, že je to on. Na záběru byla přivázaná žena ke sloupu a Christian B. kolem ní tančil. Donutil ji, aby na něm provedla sexuální akt, a když jí nebylo dobře, řekl: ‚Ničíš mi koberec,‘“ popsal podle deníku The Sun klíčový svědek Seyferth u soudu. Na Christiana B. byl vydán zatykač až v roce 2020, kdy se zároveň stal hlavním podezřelým v případu zmizení Maddie.

Podle Seyfertha se Christianovi B. vždy líbily malé děti a velmi mladé dívky. „Vždy s sebou měl mladou přítelkyni a myslím, že je snadno schopen zneužít i malé dítě. Proto si myslím, že může mít něco společného s Maddie,“ doplnil. 

Dále Seyferth také vypověděl, že je přesvědčený, že Chrisitan B. Maddie z hotelového pokoje unesl. Podle Seyfertha byl totiž násilník zběhlý i v loupežích. Při pobytu v „malém ráji“, jak místo sám popisoval prý Christian často kradl hostům majetek. Dokázal se do pokojů nepozorovaně vplížit. Unést malou Maddie by pro něj tak teoreticky nemusel být problém. „Myslím si, že Christian B. může mít něco společného s Maddie. Mohl se vloupat dovnitř, a protože se mu líbí malé holčičky, tak Maddie i unést,“ nechal se slyšet.

Pověst u svých dřívějších přátel nemá Christian B. zrovna přívětivou a u odborníků taktéž ne. Ti Christiana B. považují za psychopata a manipulativního narcistu. V minulosti byl za sexuální zneužívání dětí odsouzen už v letech 1994 a 2016. Nyní si odpykává sedmiletý trest vězení za mučení a znásilnění 72leté Američanky v Praia da Luz v roce 2005. Nicméně v případu zmizení Maddie nebyl oficiálně obviněn, pouze vyšetřován. 

Video  Pedofil Lukáš P. (34) se před novináři u Krajského soudu v Brně snažil skrývat.  - Hynek Zdeněk
Video se připravuje ...

Uživatel_5634767 ( 4. března 2024 14:46 )

Dokud se nebudou provádět kastrace úchylákům co przní malé dětičky, nikdy s tím nepřestanou!!! Budou mít strach že už si celý život neužijí a budou z nich trosky a když nic jiného tak se to alespoň silně omezí. Prostě veřejné kastrace ať vidí ty dobytkové co je čeká! Tady není žádný soucit na místě!!!

Uživatel_5681197 ( 4. března 2024 13:08 )

😄😄

Vendy O ( 4. března 2024 11:30 )

Morbidní básník 😁

Vendy O ( 4. března 2024 11:30 )

😁 👍

DD22 ( 4. března 2024 10:42 )

Podle titulku soudím, že autor článku je básník.😵

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání