Jaké situace s internetem řešíte doma vy?

Táta pracuje z domova a má důležitý videohovor. „Promiň, sekáš se nám.“ – „Tak já si radši vypnu kameru.“

Maminka vybrala na prodloužený víkend malebnou chatičku v horách a klikla na „Zaplatit ubytování“. Vypadá to na krásné chvíle s rodinou, ale… taky to „vypadá, že jste offline, platba neproběhla“.

Kluk hraje online na konzoli. Bohužel nebojuje jen proti příšerám, ale i s domácím internetem, který jeho tempu nestačí. „Game over.“

Holka na mobilu tiktokuje, ale místo videí sleduje načítací kolečko. A točí se a točí…

Moderní rodiny chtějí víc než jen „mít doma internet“. Právem očekávají skvělé online zážitky, při kterých je nic neomezuje. V obýváku i dětském pokoji, všichni naráz a neustále, dnes i za dva roky. A právě to nabízí fiber neboli optický internet.

Proč je fiber internet volbou číslo jedna

Superrychlý. Skleněná vlákna přenášejí data závratnými rychlostmi a zpracovávají ve zlomku času obrovské množství informací. Vmžiku stáhnete velké soubory, streamujete 8K videa a hrajete náročné online hry bez sekání. To vše najednou, aniž byste se o internet „přetahovali“ se členy rodiny.

Pro budoucnost. Optický kabel je extrémně odolný a vydrží dlouhá léta. Navíc je připravený na mnohem vyšší přenosové rychlosti, takže si hravě poradí s domácnostmi, které se čím dál víc hemží chytrými spotřebiči.

Kolik zábavy prožene rodina fiberem?

Nahlédněte do rodiny Rychlých, kteří mají fiber připojení. Všichni jsou právě online, každý na vlastním zařízení:

  • Pan Rychlý kouká live na Superbowl v exkluzivním 8K rozlišení.
  • Paní Rychlá sleduje na druhé televizi, taktéž v 8K, přírodovědný dokument.
  • Syn hraje střílečku s nejvyššími grafickými efekty a rovnou ji přes Twitch streamuje kamarádům.
  • Dcera přes videohovor dokončuje školní projekt, u kterého se spolužačkou poslouchá muziku na Spotify.
  • Babička Rychlá popíjí čaj u oblíbeného seriálu ve Full HD kvalitě.
  • Všichni mají po domě odložené mobily, které se za letu aktualizují a synchronizují pořízené fotky.
  • Teriér Speedy probíhá na zahradě pod sadou bezpečnostních kamer, které v reálném čase ukládají záznam do cloudu.

Fiber internet toto všechno zvládne bez škytnutí.

Jak se do fiber sítě připojíte vy?

Největší pokrytí gigabitovým internetem má na českém trhu aktuálně Vodafone. Nadstandardní rychlostí 1 Gb/s dokáže připojit téměř 2 miliony domácností! Na jeho webu snadno zjistíte, jestli k nim patříte i vy.

Kvalitu internetu od Vodafonu potvrzují nezávislé testy. Například francouzská společnost nPerf loni měřila pevné připojení tuzemských poskytovatelů a označila internet od Vodafonu za nejrychlejší.

Kupte si nejlepší kvalitu za nejlepší cenu

Český Vodafone nedávno získal od švýcarské organizace ICERTIAS ocenění Best Buy Award, které vám garantuje, že kupujete nejlepší internet z hlediska ceny a kvality. Prémiový tarif s rychlostí stahování dat 1 Gb/s v současnosti nabízí na první půlrok za pouhých 299 Kč měsíčně. K jeho internetu si navíc můžete s výraznou slevou dokoupit další služby jako je digitální televize Vodafone TV.

Zapnutím rychlého internetu v zásuvce to ale nekončí. Abyste měli jistotu, že od samotného začátku běží vše optimálně, zajišťuje Vodafone profi instalaci. Technik Vodafonu přiveze modem, vše zapojí, přeměří a nastaví domácí Wi-Fi podle vašich potřeb.

Máte doma internet, který je připravený na budoucnost? Dopřejte rodině fiber internet a proměňte svou domácnost už teď na úžasný svět zábavy.