Herečka mohla jako stále relativně čerstvá maminka na plnohodnotné saunové rituály ještě donedávna zapomenout, teď si je však užívá plnými doušky. „Moje tělo miluje saunu. Muselo si ji na nějakou dobu odepřít. Do sauny se totiž nesmí v těhotenství a ideálně ani rok po císaři kvůli jizvě. Tu jsem se snažila zakrývat prostěradlem, aby k ní teplo tolik neproniklo. Jinak jsem ale úplný saunový fanatik. Je to pro mě jedna z nejlepších možných relaxací, jakou znám. Dávám si vždycky 10 min. v sauně, 10 min. odpočinek a takhle třikrát po sobě.“

Denisa přiznala, že sauna pro ni je víc než jen rozehřátá místnost, ale opravdu relax, co uleví jejímu tělu i duši. A našla i ideální místo, kde se vyhne příliš zvědavým pánským pohledům. „Je to novoučký, čisťoučký a návštěvníci jsou kovaní saunáři, co se umí chovat, a muži tam ženám zbytečně neukazují ,,o čem je život,“ pochlubila se pozitivní zkušeností.

Nároky mateřství mohou být někdy natolik vyčerpávající a skličující, že si určitě ráda našla čas na wellness víkend s kamarádkou Sabinou a maminkami, a spolu si užily mnoho hodin hýčkání, rozmazlování a relaxace s tím, že se mohly u maličké dcerky Naily (7 měsíců) všechny při hlídání vystřídat, a tak si to i plnohodnotně užít! „Bylo to úžasný,“ zavzpomínala herečka. Ačkoliv byla Denisa na snímku z velké části skrytá vodní hladinou, tak i z pouhého náznaku na její postavě není vůbec znát, že by kdy rodila.

Video
Video se připravuje ...

Denisa Pfauserová: O otevřenosti na sociálních sítích a proč posunula dceři očkování Videoredakce ženských titulů

Fotogalerie
34 fotografií