5. března oslavila herečka Kristýna Hrušínská, kterou si televizní diváci zamilovali třeba jako potrhlou průšvihářku Vandu v „nekonečné“ novácké Ulici, své devětatřicáté narozeniny. V tento den ji zahrnuli množstvím gratulací nejenom její fanoušci a přátelé, ale i rodinní příslušníci. A někteří dokonce i veřejně – jako třeba její maminka, taktéž herečka a rovněž uznávaná dabérka Miluše Šplechtová.

„Všechno nejlepší k narozeninám, Kristýnko,“ napsala totiž na instagram k videu, co bez jakéhokoliv přehánění bralo za srdce. Za doprovodu písně Happy Birthday, Princess! v něm ukázala několik snímků mapujících dceřin život se všemi významnými milníky – od narození přes dětství a dospívání až po dospělost, společné účinkování ve výše zmiňovaném seriálu i narození vlastních potomků.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Jana Hrušínského Kristýna se svlékla pro pánský magazín: Rodičům to zatajila. Kisa Císařová, Lukáš Červený

Na dosud nezveřejněných snímcích je například Kristýna k vidění jako docela malé miminko v náručí svých pyšných rodičů, tedy Miluše a jejího muže, herce Jana Hušínského (68), i ještě pyšnějších prarodičů Rudolfa Hrušínského staršího (†73), skutečné herecké legendy známé třeba z Dobrého vojáka Švejka či ze Tří veteránů, a jeho ženy Evy (†69). Můžete je vidět jak na sociální síti, tak i v naší galerii.

Fotogalerie
42 fotografií