Výkonné X100 Pro pohání špičkový procesor Dimensity 9300 v tandemu s na míru vyvinutým obrazovým čipem Vivo V3, což zajišťuje dostatečný přísun výkonu a plynulost i při používání náročných aplikací. Díky velké baterii o kapacitě 5 400 mAh a podpoře rychlého nabíjení prakticky nehrozí, že vás bude v práci omezovat vybitá baterie. Ať už máte naplánovaný celodenní seminář nebo cestu do zahraničí, X100 Pro vám bude spolehlivým partnerem.

Hlavním rysem X100 Pro je fotoaparát vyvinutý ve spolupráci s firmou ZEISS. Přináší 50MP plovoucí teleobjektiv Zeiss APO, palcový hlavní fotoaparát ZEISS a 50MP superširokoúhlý objektiv. Díky tomu dokáže zachytit širokou paletu kvalitních fotografií i s těmi nejmenšími detaily a vytvořit dokonalé výsledky za jakýchkoli světelných podmínek. Noční režim a pokročilé portrétní funkce vás podpoří i v nejnáročnějších situacích. Potřebujete dokumentovat důležité pracovní podklady, ale odpoledne už na vás čeká dobrodružství s rodinou? X100 Pro zajistí profesionální výsledky.

Vivo X100 Pro
Autor: vivo

Displej šetrný k vašim očím

Smartphone je také vybaven displejem LTPO s technologií šetřící zrak, což umožňuje pohodlné čtení e-mailů, úpravu dokumentů, sledování prezentací, ale zároveň i brouzdání po sociálních sítích nebo sledování videí dlouhé hodiny bez únavy očí.

Vyroben z prvotřídních materiálů, X100 Pro odolává opotřebení, vysokým teplotám, korozi a je také voděodolný a odolný vůči prachu v souladu s normou IP68. S jeho elegantním, distingovaným designem a kompaktním provedením se stane stylovým doplňkem pro každého uživatele, nehledě na to, zda se zrovna pohybuje městskou nebo skutečnou džunglí.

Vivo X100 Pro je ideální volbou pro ty, kteří hledají chytrý telefon, jež jim umožní excelovat jak v profesním, tak v osobním životě. S jeho špičkovými funkcemi a elegantním designem je to spolehlivý nástroj pro každodenní použití.