Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pavol a Jan zahynuli po pádu letadla: Maminka popsala poslední chvíle před smrtí!

Autor: btk - 
12. března 2024
09:33

Pět měsíců uběhlo od tragické havárie letadla u města Senica, při které zemřel teprve devatenáctiletý Pavol spolu se svým kamarádem, instruktorem Janem (†52). Maminka popsala poslední okamžiky milovaného syna. Slovák létání miloval, v osudnou chvíli prý netrpěl. 

Maminka Jana (44) ze Senice popsala hrůzostrašné chvíle před smrtí svého milovaného syna Paľka. Začátkem října loňského roku se Pavel spolu se svým kamarádem a instruktorem Janem vydal na rekreační výlet letadlem. Tehdy se však z neznámých příčin letadlo zřítilo blízko rodinného domu u slovenského města Senica. Oba muži na místě zemřeli. 

Ke smrti došlo okamžitě

„Dnes mi popsali poslední vteřiny osudného letu, kdy jsem přišla o svého milovaného synka. Byl to další hřebík do mého již zničeného srdce. Létání miloval. Ale mám i uklidňující zprávu. Pavol netrpěl. Byla to setina sekundy. Myslím, než zemřel,“ uvedla zdrcená matka pro Nový Čas.  

Vyšetřování je v tuto chvíli ukončené. Přesnou příčinu smrti ale dosud nikdo nezveřejnil. Jednou z možností je, že selhal lidský faktor. „Je to těch nejbolestivějších pět měsíců mého života. Celé dny jsem sama. Tiše v posteli pláču a den co den na něj myslím,“ dodala maminka.

Letadlo patřilo firmě slovenského herce

Jak v době tragické smrti informoval portál tvnoviny.sk, letadlo patřilo firmě slovenského herce a moderátora Daniela Dangla. Ten se k situaci nechtěl vyjádřit. „Nezlobte se, nejsem teď ve stavu se k tomu vyjadřovat,“ uvedl tehdy. Podle portálu bylo letadlo vybavené záchranným padákem, ten se podle všeho nepodařil obětem vystřelit.

Celebrity-chachacha ( 12. března 2024 16:08 )

Do privátního letadla ani za milion !

paganini ( 12. března 2024 11:32 )

Ten Dangl to je ta odporná rozšklebená slovenská tlama z televizní Partičky?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání