Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mezinárodní den žen: Babiš, Bartoš a další politici děkují ženám. Šéf ANO vzal dceru na fotbal

  • Autor: simao - 
    Aktualizováno -
    8. 3. 2024
    11:28
    8. 3. 2024
    10:26

    Dnes je Mezinárodní den žen a ženám k němu přejí tradičně i politici. Své vzkazy na sítě vyvěsili šéf ANO Andrej Babiš (ANO), který v předvečer MDŽ strávil čas se svou dcerou Vivien na Letné na fotbale, nebo třeba vicepremiér Ivan Bartoš (Piráti).

  • 1.Bartošovo přání ženám

    „Dovolte mi prosím dnes zde všem ženám, parťačkám, kolegyním i kamarádkám, babičkám, matkám i dcerám nejen popřát k dnešnímu Mezinárodnímu dni žen, ale hlavně poděkovat za vše. Za váš leadership v různých rolích a situacích životních, pracovních i politických, moudrost, intelekt, vytrvalost, odvahu a nasazení, kreativitu, trpělivost, oběti a utrpení, porozumění, přátelství a lásku. Díky,“ napsal Pirát Ivan Bartoš, který se svou ženou Lydií Frankou vychovává syna Bertrama a dceru Amélii.

  • 2.Babiš si vyrazil s Vivien

    S dcerou vyrazil šéf ANO Andrej Babiš v předvečer MDŽ na pražskou Letnou – nikoliv na protest zemědělců, ale později na zápas AC Sparta Praha – FC Liverpool. Štěstí Letenským expremiér nepřinesl.

    Na MDŽ pak Babiš také popřál: „Přeji úžasný den všem dívkám, slečnám, paním, prostě všem našim ženám. Jsme moc rádi, že vás máme. Že jste pro nás oporou i motorem. Že nás děláte šťastnými. Děkuji, že jste a že to s námi vydržíte .“

    Andrej Babiš (ANO) s dcerou Vivien na fotbale na pražské Letné na zápasu Sparta - Liverpool Andrej Babiš (ANO) s dcerou Vivien na fotbale na pražské Letné na zápasu Sparta - Liverpool | Facebook - A. Babiš

  • 3.Smetanovo díky manželce, dceři i mamince

    „Dnes je Mezinárodní den žen a já se chci na chvíli zastavit a vyjádřit svou upřímnou vděčnost a obdiv všem ženám, které každý den dělají tento svět lepším. Ale především chci vyjádřit lásku a vděčnost třem nejvýznamnějším ženám v mém životě: mé milované manželce, nejlepší mamince na světě a mé úžasné dcerce,“ uvedl poslanec Karel Smetana (KDU-ČSL).

    „Olinko, jsi mým největším pokladem. Tvá síla, láska a nekonečná podpora jsou pro mě zdrojem inspirace každý den. Děkuji ti za to, za tvé porozumění a za všechny krásné momenty, které spolu sdílíme. Tvá přítomnost dělá můj svět kompletním,“ napsal ve vzkazu manželce.

    „Maminko, děkuji ti za výchovu, tvou bezmeznou péči, podporu a bezpodmínečnou lásku,“ pokračoval poslanec.

    „Olinečko, tvůj příchod do našeho života naplnil naše srdce nekonečnou radostí a láskou. I když jsi zatím malinká, tvá existence nám již ukázala nový rozměr lásky a spojení. S nadějí a radostí se dívám do budoucnosti, abych sledoval, jak se budeš rozvíjet a růst, a slibuji, že tě budu podporovat na každém kroku tvé cesty. Mé srdce je plné vděčnosti za to, že mám tu čest a privilegium sdílet s vámi svůj život,“ dodal Smetana a přidal i fotku manželky s miminkem.

  • 4.Kolaja: Témata žen se často neřeší

    „Ve Sněmovně máme 26 % žen. V Senátu 18,5 %. Jejich témata se často neřeší. A když jo, bývá to v dost nevkusném stylu. Nízké zastoupení žen v české politice je problém. Květina nestačí. Ženy si zaslouží respekt a rovné příležitosti. Obzvlášť ve veřejném prostoru máme co zlepšovat,“ upozornil na MDŽ lídr Pirátské kandidátky pro eurovolby Marcel Kolaja.

  • 5.Vzkaz senátora Hraby

    „Dnes mám pro všechny ženy jediný vzkaz: smekám před vámi všemi ženami, které přinášíte každý den do našeho světa lásku, inspiraci a sílu. Jsem rád, že žijeme v zemi, kde mají všichni občané - ženy i muži - garantována stejná práva a nikdo to nezpochybňuje. Není to ve všech státech a kulturách standardem. Užijte si Mezinárodní den žen!“ uvedl na Facebooku senátor Zdeněk Hraba, který odešel ze STAN.

  • 6.Prokop děkuje manželce

    „Všechno nejkrásnější ženám k dnešnímu MDŽ! Dovolte mi, abych vám za nás, muže, moc poděkoval. Za to všechno, co pro nás děláte a jak odhodlaně nás provázíte životem, i když se s námi občas trochu potrápíte. Vím, že vám to neříkáme dostatečně často, ale strašně si toho vážíme! Tady taková pěkná momentka s mojí krásnou ženou. Aničko, všechno nejhezčí i Tobě! Tohle byl krásný den. Už se těším na další podobné vycházky v létě,“ napsal na Facebooku šéf pražského ANO Ondřej Prokop.

    Ondřej Prokop (ANO) se svou ženou Aničkou Ondřej Prokop (ANO) se svou ženou Aničkou | Facebook - O. Prokop

  • 7.Ozvala se i exministryně školství

    „Milé ženy, ať se Vám vše plní podle Vašich snů a přání. Díky Vašim schopnostem, empatii a síle jsou zdravotní péče, sociální péče i vzdělávání dětí a žáků v těch nejlepších rukou. Není to náhoda. Jste nepostradatelné. Nejenom v těchto profesích. Každý den slaďujete a ladíte rodinu a práci. Velká část z Vás se stará o rodiče své i manžela. Přeji Vám krásný svátek, záplavu květin od těch, co Vás milují – v prvé řadě od Vašich skvělých mužů, partnerů, tatínků, synů… A samozřejmě společnou oslavu s těmi nejbližšími. Užijte si to. Pánové, nezapomeňte dnes na nás,“ uvedla exministryně školství Kateřina Valachová (SOCDEM).

    Video  Mezinárodní den žen: Kde se tento svátek vůbec vzal? V USA!  - Videohub
    Video se připravuje ...

Uživatel_5825645 ( 9. března 2024 12:14 )

Hnus 🤮 jsou dredy u Bartoše!!!
Asi se to fetkám líbí. 🤪

UFO1 ( 9. března 2024 07:29 )

Křišťálově čisté 😁

UFO1 ( 9. března 2024 07:28 )

To je zase nálož 😁

Uživatel_5825645 ( 8. března 2024 23:41 )

Jdi se 😲🔫👈💀
A přestaň závidět 🤯 pětikoláči s 🪱 a vlez).( Pětikolky. 🤭

Uživatel_5825645 ( 8. března 2024 23:37 )

No jó 🤔.
Nemá 🦤 rty a 🏐🏐 silikony!
Tak se ti nelíbí.
Bude ale právě proto mít mnohem lepší 🧠 než ty. 😜

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa