Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejpůsobivější róby Oscarů: Sexy extravagance! I zrádné jehly...

/
  • Róby z Oscarů a Vanity Fair večírku byly pozoruhodné!
    11. března 2024 ● 12:45

    Předávání nejprestižnějších hollywoodských cen, tedy Oscarů, se konalo (pro nás) v noci z neděli na pondělí – a objevily na něm hvězdy nejzářivější. Každá z dam chtěla zazářit v róbě co nejepičtější – ať už na červeném koberci akce, anebo na následné párty Vanity Fair. 

    My jsme pro vás vybrali několik rób, které byly zkrátka nepřehlédnutelné. Podívejte se s námi na výběr té něžnější polovičky herecké smetánky!

  • 1.

    Elsiny průstřihy

    Na odvážné průstřihy šatů vsadila herečka Elsa Patakyová (47), kráska, která si údajně prochází vážnou vztahovou krizí s Chrisem Hemsworthem (40). Na Oscarech to tak ale vůbec nevypadalo!

  • 2.

    Elegán Thor

    Elsa i s manželem Chrisem nešetřili vzájemnými doteky, neustále se objímali a hubičkovali – a to jak během slavnostního večera, tak i při následném večírku. A zatímco Chris zůstal v tom samém odění, Elsa na Vanity Fair párty sáhla po sexy stříbrných šatech.

  • 3.

    Dáma Jaime

    Herečka Jamie Lee Curtisová (65), mimochodem dcera hollywoodských legend Janet Leighové (†77) a Tonyho Curtise (†85), byla za dámu. V dlouhých černých šatech byla synonymem elegance a noblesy.

  • 4.

    Svůdná Eva

    Nestárnoucí herečka Eva Longoriaová (48), kterou proslavil seriál Zoufalé manželky, nezklamala. I tentokrát vsadila na svůj dekolt – a rozhodně to nebyla chyba.

  • 5.

    Školačka Billie

    Mladá zpěvačka Billie Eilish O'Connellová (22), která získala Oscara za nejlepší původní píseň What Was I Made For?, opět předvedla svůj neobvyklý styl. Vypadala trochu jako školačka.

  • 6.

    Bonbonovitá Ariana

    Zpěvačka Ariana Grandeová (30) působila na červeném koberci trochu jako velké mashmallow... Zda v dobrém, nebo špatném slova smyslu, to necháme na vašem posouzení.

  • 7.

    Usedlá Jennifer

    Překvapivě usedlý outfit zvolila na předávání filmových scén herečka Jennifer Lawrenceová (33). V puntíkovaných šatech jako z minulého století zakryla držitelka Oscara své sexy křivky.

  • 8.

    Mátová Emma

    Vítězka Oscara za nejlepší ženský výkon v hlavní roli Emma Stoneová (35) sice vypadala hvězdně, šaty bez ramínek od Luise Vuittona ji však zradily. „Ach, lidi, mám roztržené šaty. Myslím, že se to stalo během písně I'm Just Ken,“ prozradila a jednou rukou si látku musela přidržovat rukama.

  • 9.

    Šaty číslo dvě

    Podobně jako ostatní zúčastněné dámy i Emma měla s sebou šaty číslo dvě, které vynesla v druhé polovině večera. Jednalo se o asymetricky střiženou róbu s flitry, z níž jí vykukovala jedna nožka.

  • 10.

    Dekolt Grace

    Bezesporu nejhlubší dekolt měla herečka Grace Gummerová (37), dcera (mimochodem také oscarové) herečky Meryl Streepové (74). Přestože se nepyšní zrovna velkými ňadry, sebevědomí má na rozdávání.

  • 11.

    Extravagantní Carey

    Herečka Carey Mulliganová (38) sice nominaci na nejlepší výkon herečky v hlavní roli ve snímku Maestro neproměnila, přesto byla nepřehlédnutelná. Zvolila totiž extravagantní „vintage“ róbu ve stylu starého Hollywoodu – šlo o variaci na klasický design značky Balenciaga z roku 1951. 

  • 12.

    Růžová America

    Ani America Ferreraová (39) svou nominaci neproměnila, ale i jí to náramně slušelo. Lesklé růžové šaty s působivým výstřihem dávaly pořádně vyniknout jejím křivkám.

  • 13.

    Pád Lizy

     Americká herečka Liza Koshyová (28) na sebe také strhla pozornost, byť způsobem trochu nešťastným. Botky s neskutečně vysokým podpatkem a platformou se jí vymstily a ona se na červeném koberci pořádně rozplácla...

  • 14.

    Sexy Selma

    Přestože herečku Selmu Blairovou (51) již několik let trápí roztroušená skleróza, s níž statečně bojuje (přestože bez pomoci hůlky neudělá ani krok...), na večírku Vanity Fair přímo překypovala energií. Také zvolila velmi odvážné šaty...

  • 15.

    Svůdná Emily

    Jedna z nejkrásnějších topmodelek současnosti Emily Ratajkowská (32) také vsadila na odvážnou róbu. Bělostné šaty byly možná zepředu cudné, z boku však dávaly nahlédnout na její krásně tvarovaná ňadra.

  • 16.

    Chytrá horákyně Heidi

    Také Heidi Klumová (50) zůstala věrná svému stylu odívání ve stylu Chytré horákyně. Na večírek vyrazila oblečená-neoblečená v model, co více odhaloval nežli zahaloval, do kterého jako kdyby byla jen zabalená...

  • 17.

    Průsvitná Paris

    Movitá dědička Paris Hiltonová (43), profesionální celebrita a maminka ročního synka Phoenixe a čtyřměsíční dcery London, zvolila působivé, průsvitné šaty pokryté drahokamy a korálky, v nichž vypadala jako bohyně.

  • 18.

    Nestárnoucí Demi

    Herečka Demi Mooreová (61) všem názorně dokázala, že ještě rozhodně nepatří do starého železa. Lesklé šaty s průstřihy skoro až k pupíku lichotily její postavě.

  • 19.

    Těhotná Vanessa

    Někdejší hvězda společnosti Disney Vanessa Hudgensová (35) na Oscarech poprvé ukázala své těhotenské bříško – až do té doby nikdo netušil, že je se svým mužem Colem Tuckerem (27) v jiném stavu. V černém body s průhlednými rukávy i sukní pak vynikl její těhotenstvím naditý dekolt.

  • 20.

    Margotina kratičká sukně

    Bezesporu nejkratší „sukni“ vynesla herečka Margot Robbieová (33). Plavovláska, co ke znechucení široké veřejnosti nezískala ani nominaci na Oscara za svůj strhující výkon ve filmu Barbie, to však nijak nezkazilo náladu a na párty pak vypadala naprosto nádherně.

  • 21.

    Výstřih Emily

    Na strhující výstřih vsadila i herečka Emily Bluntová (41). V růžovém modelu však ani přesto nevypadala nijak lacině.

  • 22.

    Éterická Rose

    Modelka a příležitostná herečka Rosie Huntington-Whiteleyová (36), životní partnerka akční hvězdy Jasona Stathama (56), vypadala v černé róbě s dlouhou vlečkou jako éterická víla...

  • 23.

    Odstrašující Meg

    Herečka Meg Ryanová (62) byla ve své době velkou kráskou. Bohužel však patří k ženám, co se nesmířily se svým stárnutím, a plastické operace z její tváře udělaly spíše odstrašující příklad toho, jak se to dělat nemá. Postavu ale měla v jemných, kytičkovaných šatech stále jako dvacítka!

  • 24.

    Jessičiny křivky

    Také Jessica Albaová (42) patřila k těm dámám, které vsadily na své svůdné křivky. Ve stříbrných šatech s květinami značky Tamara Ralph rozhodně vynikly!

  • 25.

    Originální Anya

    Anya Taylor-Joyová (27) se vzepřela konvencím v černých minišatech s hlubokým výstřihem zdobeným krajkou, které doplnila zdobenou masivní stříbrnou čelenkou a výraznými náušnicemi. Rozhodně byla v daný večer nejoriginálnější!

  • 26.

    Útlounká Louisa

    Nejútlejší pas předvedla na akci herečka Louisa Jacobsonová (32). Černou, koženou podprsenku totiž doplnila dlouhou černou sukní s koženým klínem, a když se otočila bokem, málem zmizela, jak je štíhlounká.

  • 27.

    Svérázná Daphne

    Módní návrhářka Daphne Guinnessová (56) všem názorně ukázala, proč je v módní branži tak uznávanou osobností. Třpytivý model doplněný výrazným líčením a divokými barvami vlasů zaujal všechny přítomné.

  • 28.

    Hrudník Emmy

    Emma Chamberlainová (22) sice není herečkou, ale je osobností známou ze sociálních médií – je youtuberka a podcasterka. A také příležitostná modelka. Na červeném koberci ale dokázala zaujmout stejně jako hollywoodské hvězdy díky odvážnému dekoltu, co odhalil část jejího hrudníku...

  • 29.

    Extravagantní Lupita

    Lupita Nyong'ová (41), která aktuálně randí se seriálovým hercem Joshuou Jacksonem (45) zvolila šaty vyznačující se oslnivým přechodem ze zelené do černé a modré, čímž vytvořily pozoruhodný umělecký, moderní vzhled. Místo koruny zvolila notně netradiční účes.

  • 30.

    Galerie

    Tak, to byly alespoň některé z dam, jež si během oscarového večera získaly naši pozornost. V naší galerii jich ale najdete mnohem více – ať už je to oslnivá Florence Pughová (28), metalická Salma Hayeková (57), sexy Belcalis Almanzarová (31) alias Cardi B, či některé Kardashianky.

    Video
    Video se připravuje ...

     .

    Fotogalerie
    207 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

Celebrity-chachacha: 😂😂😂 to opravdu néé ,,🤮🤮🤮

(11. 03. 2024 20:30)

Celebrity-chachacha: No ono jsou to v jistém slova smyslu .
Ale za 20 let až budou opotřebovaný,tak si vzpomenou na míítúú.

(11. 03. 2024 20:29)

Celebrity-chachacha: Dinner pro 2 osoby stál pouhých 25 tisíc dolarů.

(11. 03. 2024 20:27)

w.mojko: 😃 😃 Myslela som, že je to módna prehliadka verejných domov... mnohé sú ako prostitútky...a Biela pani 😃

(11. 03. 2024 18:15)

Kokoška Tobolka: Teda to jsou ale strašný róby ! To už je úpadek i tam kde by to člověk nečekal 😩😱🫣

(11. 03. 2024 15:56)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy