Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

5 znamení, která patří k nejvzteklejším. Kdo hned vidí rudě?

/
  • Která znamení jsou nejvzteklejší?
    Která znamení jsou nejvzteklejší? (istock.com)
    14. března 2024 ● 06:00

    Znáte to, někdy stačí obyčejná nevinná věta a vy se hned naštvete a vidíte rudě. Ať děláte, co děláte, zaplaví vás vztek a nejraději byste práskli za sebou dveřmi či třískli pěstí do stolu. V mnoha případech to samozřejmě uděláte. Někdo je zkrátka povahou cholerik a v průběhu svého života se musí naučit zvládat hněv a další negativní emoce. A víte, která znamení zvěrokruhu patří mezi takové největší vzteklouny?

    Možná zjistíte, že to jste právě vy či někdo, koho znáte, o to více byste si měli dávat pozor na to, jak s tímto člověkem budete mluvit.

  • 1.

    Beran - 21. 3. - 20. 4.

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky
    Autor: iStock
    Už je to tak. Nenaděláte s tím nic. Beran je zkrátka a dobře považován za největšího cholerika z celého zvěrokruhu. Rychle a prudce vyletí, okamžitě vidí rudě, má příliš horkou hlavu a v první chvíli se vůbec neovládá. Naštvat ho může jakékoli bezpráví vůči druhým, slabým a bezbranným či zvířatům, útok na jeho vlastní osobu, křivé obvinění nebo obvinění ze lži či výčitky, že selhal v nějaké situaci. Štve ho taky, když mu někdo nedá za pravdu a dělá něco, o čem si Beran myslí, že není správné, vhodné, nebo když si tím dotyčný sám škodí. Beran sice myslí hodně na sebe, ale se svou odvahou a progresivní povahou rád přebírá zodpovědnost za druhé a chce je vést správným směrem. Jako své stádo oveček. A když se mu někdo postaví, tak nastaví své rohy. Okamžitě.

     

    VIDEO: Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to:

    Video
    Video se připravuje ...
    Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to. • .

  • 2.

    Býk - 22. 12. - 20. 1.

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?
    Autor: iStock
    Vidět rozzuřeného Býka opravdu nechcete. Býk se umí pořádně naštvat, i když mu to naštěstí déle trvá, než je tomu u znamení Berana. Hněv Býka se ale střádá a víte, jak se říká, tak dlouho někdo bude dráždit hada bosou nohou či píchat do vosího hnízda, až…

    Býk se umí pořádně naštvat a dlouho mu trvá, než se uklidní. Rozzuřit ho může cokoli, co už je za hranou. Své hranice si drží pevně, ale jakmile tuto hranici překročíte, běda vám! Střezte se hněvu Býka!

     

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Lev - 23. 7. - 22. 8.

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?
    Autor: iStock
    Dalším zuřivcem zvěrokruhu je Lev. Toto znamení umí nejen pořádně zařvat, ale taky nejde daleko pro ránu, pokud se opravdu rozzuří do nepříčetnosti. Lva nejvíce naštve, když něco či někdo podrývá jeho autoritu, shazuje jeho sebevědomí a dotýká se jeho ega. Nesnáší neposlušnost, křivdy, bezpráví vůči druhým, je velmi citlivý na děti a na svou rodinu, v podstatě je ale pravda, že člověku narozenému ve znamení Lva nesmíte říct takřka vůbec nic, a to ani dobře míněnou poznámku či připomínku. Zatímco Beran je největší cholerik zvěrokruhu, Lev je nejvíce ješitné, vztahovačné a egoistické znamení a rozhněvat si Lva, to taky není žádný med!

     

    VIDEO: Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství?

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství? • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Štír - 24. 10. - 22. 11.

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?
    Autor: iStock
    Štír je opět znamení plné vzteku a vášně. I když patří mezi vodní znamení a jeho emoce jsou silné a hluboké, dokáže se nejen pořádně naštvat, ale bohužel není ani náhodou splachovací a nikdy nezapomíná. Ano, slyšíte dobře, nikdy! To znamená, že když ho jednou naštvete, bude si dobře pamatovat kdy, proč a čím jste jej naštvali a ve chvíli, kdy to budete nejméně čekat, vrátí vám to i s úroky! Jak se říká, zabodne vám štíří ocásek plný jedu do vašeho nejcitlivějšího místa! A nemusí jít ani o zlý úmysl z vaší strany, někdy zkrátka jen něco řeknete a Štír se naštve, protože se ho to velice dotkne. A Štíra se v podstatě, stejně jako Lva, může dotknout naprosto cokoli. Po znamení Lva je hned na druhém místě v ješitnosti a vztahovačnosti, možná dokonce na prvním. Lev Štíra možná jen předčí v egoismu a narcismu.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024 • Videoredakce ženských titulů

  • 5.

    Rak - 22. 6. - 22. 7.

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?
    Autor: iStock
    Budete se divit, ale laskavý a pečující Rak se může změnit v naprostou běsnící fúrii! Jak je to možné? Je to jednoduché, Rak je velmi přecitlivělý a těžce snáší různé křivdy, bezpráví, je velice náchylný k traumatům a své silné emoce obvykle nemívá moc pod kontrolou, když jej někdo naštve. Obvykle se ho snadno něco dotkne, proto se umí pořádně naštvat a buďto s vámi přestane mluvit, nebo ztropí opravdu vražednou hysterickou scénu. Rak si stejně jako Štír hodně pamatuje různé křivdy a neodpouští. A stejně jako Štír dokáže být někdy velmi ješitný a vztahovačný. Rak je v podstatě rozzuřené malé dítě, kterému jste ublížili. A bohužel často nereaguje hned, ale vše si do sebe ukládá a pak vybuchne. A tyto afektivní výbuchy se rovnají protržené hrázi přehrady nebo vybuchlé sopce.

     

Autor: Taťána Kročková

Klíčová
slova

emoce Beran štír

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz