Gabriela Jiráčková, známá také jako Lolo Ta Bella či Lolo Pink, patří mezi osobnosti známé v podstatě pouze kvůli jejich vzhledu. Vzdor svému nízkému věku sebe samu považuje za umělecké dílo, co neustále vylepšuje a pozměňuje, a tak nyní vypadá téměř jako karikatura té krásné, něžné dívky, kterou bývala v minulosti. A vlastně už ani moc nepřipomíná tu panenku Barbie, k níž se často připodobňuje. Tato cílevědomá dívka má však ambice prorazit na poli umění – jako zpěvačka, co prý zvládá pop i operu.

Po půlročním detoxu od internetového i veřejného života se totiž s velkou pompou a se sérií fotek, na nichž je opravdu málem k nepoznání, zase vrátila na všechny možné i nemožné sociální sítě. Prozradila, že po dobu své nepřítomnosti na facebooku, instagramu či třeba tiktoku se věnovala tomu, co miluje ze všeho nejvíc – právě tomu zpěvu. Pustila se do nahrávání svého debutového alba!

Na tom spolupracuje se slovenským zpěvákem Tomášem Popovičem (46) „a dalšími úžasnými umělci ze všech koutů světa“. Naznačila, že jsou nejenom z Česka, ale také z Ameriky, a dokonce i z Asie. „Vše trvá dýl a je náročnější, než jsem si kdy myslela, ale o to úžasnější bude výsledek! Úplně bezmezně jsem si ten proces zamilovala! Tešte se!“ lákala své fanoušky sexy blondýnka.

Video
Video se připravuje ...

Jiráčková ohromila Vary: Barbie nezklamala! Markéta Reinischová

Na fotkách samozřejmě ukázala i svou aktuální vizáž: na bílo odbrvené vlasy stažené do drdolu, dramatické líčení, a dokonce i outfit, který na sobě bude mít v jednom z klipů, který právě teď natáčí. A není pochyb, že to budou záběry jako ze sado-maso salonů. Kožený korzet se stříbrnými aplikacemi a vysoké rukavice vypadají, jako kdyby si je vypůjčila z rekvizitárny lechtivých snímků... 

„Pozornější z vás si možná i všimnou, že jsem za tu dobu zvládla ještě i jedno vylepšení... Schválně jestli přijdete na to, co to bylo!“ vyzvala své fanoušky. Ti hned začali spekulovat a povětšinou se shodovali, že by mohlo jít o lícní kosti. Ty Gabriel dříve zdůrazňovala pouze výrazným make-upem, zatímco teď to vypadá na výplně, co dodávají její kdysi půvabné tváři mimozemský vzhled.

Fotogalerie
73 fotografií