„Dneska byl divný den... můj muž slavil narozeniny, ale jiný člen naší velké rodiny odešel navždycky,“ svěřila se na sociální síti smutná Elis Ochmanová, kterou si příznivci muzikálů jistě zamilovali třeba v ČarodějceHedwig a její Angry Inch či v nejnovějším původním českém muzikálu, tedy v Troje„Je zvláštní, když se v jeden den propojí oslava narození a smutek ze smrti... prostě koloběh života,“ posteskla si maminka malé Violky (2).

Za takzvaný duhový most, jak se mezi pejskaři říká, se vydala Eliščina milovaná fenka pudla. „Sendynko, byla jsi báječná kámoška, pejsek, který měl rád život, všechno jídlo na světě, svůj oblíbený balonek a hlavně svou smečku. Budeš nám tu chybět, ale věřím, že teď už tě nic nebolí a svých 15 let jsi tu s náma byla ráda. My na tebe budeme vždycky vzpomínat s láskou!“ vyznala se známá zpěvačka svému zesnulému čtyřnohému mazlíčkovi.

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová zpěvačka Elis Ochmanová: S kým se střídá v mateřství? Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Dojemná slova doplněná fotkami ze skutečně pestrého psího života se dočkala během pár hodin desítek lajků i mnoha přání upřímné soustrasti. Skon zvířecího kamaráda je prostě bolestnou záležitostí... Ochmanová navíc není sama, kdo ji teď pociťuje. V poslední době například oplakává psíka moderátorka Tereza Pergnerová (49) či Kateřina Brožová (56), jejíž pejsek tragicky zahynul během pobytu ve specializovaném zařízení, které se o něj mělo starat...

Fotogalerie
37 fotografií