Ornella Koktová, veřejně známá influencerka a účastnice reality show Survivor, se nachází uprostřed táhlého rodinného dramatu, které se stalo středem veřejného zájmu. Spor s její matkou Monikou Binias není jen obyčejným nedorozuměním; je to roky tažená bolestivá záležitost plná frustrace, zloby a nevyslovených slov, která vyústila v odmítnutí dalších pokusů o smíření.

Ornella se ve svých vyjádřeních nebojí mluvit o zklamání nad tím, že její matka se rozhodla opustit nejen ji, ale i svá vnoučata. „Fyzicky jsem ji neviděla šest let. Ona ani neviděla svá vnoučata, jenom Quentina před těmi lety. Naše životy už jsou vlastně úplně jinde a mě to opravdu strašně obtěžuje, co řekla a neřekla. Myslím si, že každý člověk by si o tom měl udělat obrázek sám. Já už ani nejsem v pozici, kdy bych se hájila, to je úplně mimo,“ připomněla Ornella pro Extra.cz, a tím odhalila, že její matka se nikdy nesnažila poznat dvě ze svých vnoučat.

Ornella popsala svou frustraci, kterou pociťuje, když si uvědomila, že její pokusy o nápravu byly marné. „Za těch několik let tam bylo x příležitostí,“ vzpomíná na chvíle, kdy se zdálo, že by se situace mohla změnit k lepšímu. Avšak matčina neochota a nepřítomnost pouze prohloubily propast mezi nimi.

Někdy tato vzdálenost ale také generuje nepředstavitelný smutek, nejen vztek. „Když vidím své spolužačky, kamarádky, které mají mámy a tráví spolu čas, celkově s tou rodinou a vnoučaty, pohlídají jim je, tak mě to samozřejmě mrzí. Vy víte, že máte někde samozřejmě hypoteticky babičku, která je v aktivním věku a mohla by fungovat, ale vlastně je to všechno jinak. Takže rozhodně to není nic, co by se mohlo závidět,“ dodala nešťastně.

Ornella se nyní rozhodla přestat bojovat a uzavřít kapitolu svého života spojenou s matkou. Toto rozhodnutí pramení nejspíše nejen z vyčerpání z nekonečných sporů, ale i z rostoucí zloby za to, jak matčino chování ovlivnilo její děti. „Já zase nechci někde číst nějaké její vyjádření,“ říká s pevným rozhodnutím, odhodlaná již více nevěnovat energii na obranu proti matčiným výpadům.

Někdy rozhodnutí vzdát se naděje na smíření se s někým není projevem slabosti, ale prosté přijetí smutné reality a zdravého rozumu.

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová ve Výměně manželek prozradí děsivé detaily rodinných vztahů. tv Nova

Fotogalerie
45 fotografií