„Letos jsem moc nelyžovala, hlavně kvůli zranění, ale vypadá to, že můžu zase na svah,“ libovala si na sociální síti Andrea Verešová, které se v únoru letošního roku, tedy před pouhým měsícem, stala bolestivá nehoda – při srážce s polským lyžařem si přivodila úraz lokte a zpřetrhala si vazy. Ty se však už naštěstí zahojily... a tak opět vyrazila do Krkonoš.

„Jarní lyžování je nejkrásnější ze všech,“ jásala u rajcovních momentek, na nichž je zcela minimálně oděná a jedinou teplejší částí jejího outfitu je kulich s velkou bambulí (který má navíc jenom na jedné ze tří zveřejněných fotek). Přesto vypadala zcela ohromně a sexy. Pyšní se totiž tělem, jaké by jí klidně mohly závidět i modelky o generaci mladší.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Plesu v Intru Verešová řešila trable se šaty: Do jedněch se nevešla, druhé jí propálili při žehlení! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Abychom si to užili, nemusíme jezdit tak daleko. I když je většina českých a slovenských horských středisek uzavřena, ve Špindlu je stále kopec sněhu a krásně ozdobené sjezdovky. Značka ideál,“ lákala své příznivce na hory. Letošní sezóna byla přitom na českých svazích dost tristní a většina lidí musela za dobrými sněhovými podmínkami vyrazit spíše do zahraničí.

Proto můžeme jen hádat, zda jde o placenou spolupráci, jak tomu u známých krásek na instagramu často bývá... a pravděpodobně dojdeme k záběru, že ano. Nicméně i jako reklama to funguje. V plavkách na sněhovém „manšestru“ byla Andrea nepřehlédnutelná a rozhodně se jí podařilo zaujmout na první dobrou. A o to jde především. Pokochejte se s námi v naší galerii!

Fotogalerie
65 fotografií