„Čekáme miminko. Dva roky očekávání, smutku, naděje. Ale vyšlo nám to a v srpnu budeme rodiče,“ zaradoval se na facebooku moderátor Petr Říbal, který v minulosti uváděl například Snídani s Novou ve dvojici s Hankou Mašlíkovou (41).

Dlouho to vypadalo, že jim s chotí Míšou není přáno, ale nakonec se zadařilo. „Podařilo se to spontánně těsně před plánovaným umělým oplodněním. Je to zázrak, za který jsme extrémně šťastní. Ono se to fakt děje! Budeme rodiče,“ netají své štěstí Říbal. Pochlubil se i sérií krásných fotografií.

Pár ostatně o problémech s početím mluvil i v minulosti. „Když jsem poprvé zveřejnila téma, že se nám nedaří mít miminko, tak mi napsala spousta žen, že to také řeší. Řekla jsem si, že když mi ony píší, že mají radost, že to téma otevírám, tak to chci otevírat, a strašně to naplňuje i mě samotnou,“ prozradila před časem pro Super.cz Petrova manželka, mimochodem čtvrtá nejkrásnější Češka roku 2016 Michaela Hávová (30). Kolikrát prý na akcích dostávala dotazy, jestli už je těhotná.

Video
Video se připravuje ...

Velká proměna bydlení moderátora Petra Říbala Videohub

Ostatně svatbu s moderátorem Evropy 2 oslavili již v roce 2021, a to na romantickém místě na Olomoucku. Teď už se navíc manželé mohou těšit, že se jejich rodina rozroste.