Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Maminka v Turecku podstoupila operaci prsou: Ze stehů vytékal hnis, žena prožívala nesnesitelná muka!

Autor: btk - 
16. března 2024
18:29

Třiatřicetiletá maminka Stephanie Briggsová si prošla noční můrou. V Turecku podstoupila levnou operaci zmenšení prsou. O čtyři týdny později však ze stehů začal vytékat zelený hnis. Žena trpěla v nesnesitelných mukách a bolesti nepomohla ani předepsaná antibiotika. Po dlouhém léčení jí zůstaly jizvy a výčitky na celý život.

Mučivé bolesti. Tak maminka tří dětí popsala zpackanou operaci prsou v Turecku. Stephanie Briggsová se v roce 2022 rozhodla podstoupit zákrok zmenšení prsou, jelikož se začala s jejich nadměrnou velikostí cítit nesvá. V jedné z tureckých klinik operaci nabízeli v přepočtu za pouhých 60 000 korun. Jak uvádí britský web Metro, žena proto neváhala a ihned se objednala.

Po příjezdu do nemocnice si ovšem Stephanie rychle uvědomila, že operace za „pár korun“ nebyl úplně nejlepší nápad. „Odvezli mě nějakými prosklenými dveřmi na chodbu. Všimla jsem si, že jsou otevřené všechny dveře. Dokonce jsem zahlédla několik chirurgů a pacienta s rozříznutým břichem uprostřed. Cítila jsem se jak na jatkách,“ uvedla maminka.

O čtyři týdny později jí ze stehů začal vytékat zelený hnis a v prsou se jí vytvořily dvě díry. Bolest byla prý tak strašná, že se Stephanie bála o svůj život. A díry se den ode dne zvětšovaly. „Předepsali mi antibiotika, ale ty vůbec nezabíraly. Musela jsem si taky třikrát denně měnit podprsenku. Lepila se na ránu,“ dodala.

Po dlouhém léčení se nakonec podařilo ženě pomoci a antibiotika zabrala. Na prsou jí zůstaly trvalé jizvy. Teď doufá, že svůj příběh předá dál, aby varovala ostatní, kteří o levné operaci uvažují. „Myslím si, že jsou má prsa naprosto odporná. Jednu bradavku mám výš než druhou. Kdybych to všechno mohla vrátit zpět, neváhala bych ani jedinou vteřinu. Nejlevnější možná operace není dobrý nápad,“ uvedla nakonec.

Video  Plastická operace prsou krok za krokem: Takhle to probíhá na sále  - Videoredakce ženských titulů
Video se připravuje ...

 

ivana kollerova ( 17. března 2024 21:22 )

triatricet let? a prelozili jste to spravne? nebylo tam fifty-three? podle te fotky...

MADONNA ( 17. března 2024 11:09 )

Měla jít na normální kliniku a ne, se řídit nižší cenou někde v Turecku...

Jiří Zvěřina ( 17. března 2024 07:49 )

Nikdy bych do sebe nenechal dobrovolně řezat...

stoura ( 17. března 2024 05:24 )

Asi jí ti Turci udělali lepší cenu ne? 😁

Strnadlo ( 16. března 2024 20:19 )

V Česku by tu operaci udělali za méně jak 60 tisíc korun a určitě lépe než nějací cikáni turecký.

Zobrazit celou diskusi