Veronika Žilková je jistě na svého syna, který v současnosti září na obrazovkách TV Nova v seriálu Jedna rodina v roli primáře, právem pyšná. O to víc, že nejspíš nezahálí ani v soukromí, protože má spokojený vztah, a navíc je ke všemu samý sval.

Provokativní vzkaz

Vincent Navrátil před pár dny zveřejnil na svém instagramu odvážné fotografie do půl těla v ručníku a kromě svalů dal na obdiv vzkaz, který jistě vyprovokoval všechny milovníky mužské krásy. A to je přitom šťastně zadaný s krásnou Beou. Stálo v něm: „14 dní viróz. Je to znát. Ale což. Nějaká viróza mi musí zakrýt mezinoží,“ napsal herec, který tak upozornil na svůj rozkrok.

Herec navíc přitom ještě loni zdůrazňoval své vysoké nároky. „Chci, aby byla moje partnerka plnohodnotná ve všem. Tím pádem prostě na ni mám vysoký nároky, ale stejně takový nároky mám na sebe,“ vysvětloval, proč na svou partnerku stále čeká. Nyní je ale všechno jinak a společnost mu dělá krásná brunetka. Ta by teď ovšem mohla mírně žárlit, protože Vincent se pochlubil se svou statnou postavou na sociálních sítích.

Video
Video se připravuje ...

Vincent Navrátil: Hledám kopii mé matky! Tu chci za ženu! 

Spokojená rodina

Nyní se však zdá, že je i přes možnou příležitost k žárlení mezi Navrátilem a jeho přítelkyní všechno zalité sluncem. Vincent už ji totiž stihl seznámít dokonce se svou rodinou, což dokazuje i nejnovější snímek zveřejněný jeho sestrou Agátou Hanychovou na instagramu. Ta se totiž se svými sledujícími rozhodla podělit o spokojenou fotku z výletu, na které je označen nejen její bratr Vincent, ale také jeho přítelkyně Bea.

Fotogalerie
124 fotografií