„Ahoj, další číslo! Nové a vypulírované. Doufám, že budeš hodné, přívětivé, shovívavé a hlavně pořád tak nadupané jako všechna numera před tebou. Život je krásnej a každý den je požehnáním!!! S pokorou očekávám další příští a těším se na všechny výzvy, co mi přinese,“ napsala s neskrývaným optimismem 17. března, tedy v den, kdy slavila své narozeniny, na sociální síť všestranně talentovaná Markéta Hrubešová.

Tato zrzavá herečka, která je i úspěšnou kulinářkou vydávající vlastní kuchařky, své dvaapadesátiny přivítala nečekanou oslavou, kterou pro ni nachystala dcera Christel Lilly (18), kterou si Hrubešová pořídila se svým ex-manželem, fotografem Davidem Krausem (56). Dcerka pro ni dokonce upekla nádherný dort s jahodami ve tvaru srdce! Životní jubileum si pak Hrubešová užila jak s ní, tak i se svou matkou a aktuálním partnerem. A užili si to i její fanoušci.

Video
Video se připravuje ...

Markéta Hrubešová: Tanec jedině s alkoholem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Markéta, jíž byste její věk skutečně nehádali, své příznivce totiž na instagramovém profilu potěšila náramně sexy snímkem. Ten ji zachycuje v zrcadle, oděnou v bílou, z ramen staženou košili... a s černým spodním prádlem, co dalo vyniknout jejím křivkám, pod ní. Kráska, která před mnoha lety, tehdy sotva zletilá, oslňovala filmové fanoušky svými půvaby ve snímku Oznamuje se láskám vašim, se za ta léta nijak nezměnila, nemyslíte?

Fotogalerie
58 fotografií