Očarující Monika Leová, známá nejen jako Česká Miss Earth 2013, ale také jako televizní moderátorka a modelka, nedávno odhalila svůj soukromý život prostřednictvím série fotografií na instagramu. Společně se svým manželem Martinem Košínem a pod citlivým okem fotografky Monika nabídla svým sledujícím nahlédnutí do jejich soukromých chvilek plných radosti a lásky.

Na jednom ze snímků je vidět pár v objetí, kdy Monika s radostí opírá hlavu o Martina, zatímco její oči a úsměv vyzařují nekonečné štěstí. Další fotografie ukazuje více hravé chvíle, kde pár při polštářovém souboji ukazuje, že vášeň může jít ruku v ruce i s dětskou radostí. S nadupaným dekoltem v objetí a rámovaná bílým povlečením připomínala spíše divu z odvážnějších filmů.

„Hmm, mám tady ‚docela hezký oči',“ napsala bývalá misska na svůj profil a doplnila to emotikonem koz, čímž nám jisto jistě nenaznačila, že jako malá vyrůstala na farmě se zvířaty.

My doufáme, že si užijete také záři jejích krásných očí a spolu s námi se budete těšit, co krásného moderátorka pro nás připraví příště.

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová s manželem v Tatrách: Druhé miminko na cestě?  Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
52 fotografií