Plavovlasá herečka Christina Applegateová, kterou proslavila role přitroublé Kelly v sitcomu Ženatý se závazky, se již několik let potýká s roztroušenou sklerózou. Nemoc u ní postupuje poměrně rychle, už není schopná udělat krok bez opory hůlky či jiné osoby. O těžkém životě s touto chorobou nejnověji promluvila pro magazín People, společně se svou o deset let mladší hereckou kolegyní Jamie-Lynn Siglerovou (42), s níž sdílí nejenom povolání, ale i diagnózu nevyléčitelné choroby.

V nadmíru upřímném rozhovoru obě ženy otevřeně mluvily o několika problémech, které jim jejich nemoc způsobuje. Christina se nechala slyšet, že kromě toho, že v poslední době hodně zvrací, kvůli čemuž shodila řadu kil, které zpočátku kvůli náročné léčbě nabrala, trpí také tím, že se začala pomočovat. Ne že by moč neudržela, v tom problém není, ale je to tak, že když to na ni přijde, má jednoduše vzhledem ke svým potížím s pohybem problém vůbec do oné místnosti dojít.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Bělobrádek: Kvůli roztroušené skleróze jsem se dal na politiku. redakce Blesk

„Takže čurám… do kalhot. Nestihnu přijít na záchod včas. Nosím plenky,“ prozradila plavovláska, co zazářila například ve filmech Návštěvníci: Cesta do Ameriky, Letuška 1. třídy nebo Matky na tahu, s hořkým úsměvem. Na své nezáviděníhodné situaci se ale i tak snaží najít nějaká pozitiva: „Tak třeba parkování je úžasné,“ vtipkovala s tím, že na invalidním vozíku se navíc dostane snáze na palubu letadla – a když ji ostatní vozí po letišti, tak je to také „úžasné“...

Fotogalerie
63 fotografií