Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vězeň ve Stráži chaoticky přepínal televizní programy: Druhý se neudržel a přerazil mu čelist

Vězeň napadl druhého kvůli televiznímu ovladači.
Vězeň napadl druhého kvůli televiznímu ovladači.  (Autor: PČR)
Autor: rv - 
20. března 2024
13:22

Nespavost trápila dvojici vězňů ve Stráži pod Ralskem na Českolipsku. Sešli se tak v kulturní místnosti u sledování televize. Jeden se ujal ovladače a začal programy chaoticky přepínat. Skončil s přeraženou čelistí.

Vězeň (38) s ovladačem vyváděl, jako by jej držel v ruce poprvé. „Televizní programy často přepínal, a tak nebylo možné žádný pořad dokoukat do konce,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková.

Druhý (43) ho varoval, ať se na manipulaci s ovladačem vykašle. Jeho slova ale nepadla na úrodnou půdu, ani když přidal několik peprných nadávek. „Svého spoluvězně poté udeřil pěstí do obličeje. Bohužel mu při tom zlomil čelist,“ popsala mluvčí.

Napadený nejprve před dozorci mlčel jako zařezaný. Bolest se ale postupně stávala nesnesitelnou, a tak musel navštívit lékaře. „Jemu zranění vysvětlil tím, že upadl v koupelně,“ řekla Baláková. Zdravotník naivnímu výmyslu neuvěřil.

Pravdu odhalily až bezpečnostní kamery, které celý incident zaznamenaly. Spor o ovladač tak bude mít dohru u soudu. Vězni, který neudržel nervy na uzdě, hrozí, že si za ublížení na zdraví prodlouží pobyt v base až o tři roky.

Video  Vězňova zpověď v podání rýnovických vězňů.  - Vězeňská služba ČR
Video se připravuje ...

nordmedia ( 20. března 2024 14:07 )

A co smysluplného by jsi si tak představoval? V deset vypnou proud, takže funguje jen televize. Baterku ani svíčku ti nepovolí. Tak prosím navrhni co dělat. Jo a voda ve sprše je zastavená.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání