Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Agresor (14) na Karlovarsku brutálně kopal jiného chlapce do hlavy: Další děti rvačku natáčely!

Autor: jel - 
20. března 2024
14:43

Teprve čtrnáctiletý agresor v karlovarské městské části Doubí brutálně zbil jiného chlapce. Rvačce mezi dětmi přihlížela skupina několika dalších dětí. Ty útočníka povzbuzovaly a incident navíc natáčely na mobilní telefon. Případem se zabývá policie i OSPOD.

Video dokumentující otřesné násilí mezi dětmi přinesl jako první Deník. Na záběrech je vidět dvojice chlapců, z nichž jeden se snaží povalit druhého na zem, což se mu po chvíli skutečně povede. „Kdo mi dal facku? Komu budeš dávat pěstí? Omluv se!“ křičí útočník na napadeného, který v daném momentě leží na zemi.

Celému incidentu přihlíží další děti. V momentě, kdy agresor povalí chlapce na zem, někdo ze skupinky svědků ještě útočníka pochválí. Ten následně vstane a začne ležícího kopat do obličeje. 

Podle zjištění webu je agresor klient Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc SOS Sluníčko, které spadá do areálu SOS vesničky v Doubí.

„My jsme se o případu dozvěděli také až na základě videa, které se k nám dostalo. Nevíme, o co konkrétně šlo. Ten hoch, který útočil, je dítě z SOS Sluníčka,“ řekla mluvčí organizace SOS Dětské vesničky Michaela Poláková s tím, že napadený není klientem zařízení.

Video  Hromadná bitka a střelba v centru Prahy. Policie pátrá po střelci a po výtržnících, jsou nebezpeční.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání