Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lidé si je pletou jako matku se synem, ale... Zamilovaný pár od sebe dělí sedmadvacet let!

Autor: btk - 
20. března 2024
22:02

Zamilovaný pár z USA od sebe dělí pro některé neuvěřitelných sedmadvacet let. Vdova Cherie Salinasová se do teprve třiadvacetiletého Mickeyho Swearingsona zamilovala na seznamce. Teď si je lidé pletou s matkou a synem. Někteří blízcí jsou ze vztahu znechuceni, jiní naopak jásají. Například Cheriin nejstarší syn... Stejně starý jako Mickey.

Seznamky překonávají hranice, které si někteří nedokázají ani představit. O svém ví i pár Mickey Swearingon a Cherie Salinasová. Dvojici totiž od sebe dělí neuvěřitelných sedmadvacet let. Jak uvedl deník Metro, na seznamovací aplikaci Tinder se poznali minulý rok. A podle svých slov nelitují.

Když padesátileté Cherie zemřel manžel, rozhodla se zkusit štěstí a založit si účet na seznamce. A skutečně. V dubnu se seznámila s teprve třiadvacetiletým Mickem z Texasu. Toho odjakživa přitahovaly zralé ženy, ale nikdy podle svých slov neviděl nikoho, jako právě Cherie. Velmi rychle si padli do oka. Vztah začal nedlouho poté. A s ním i několik nepříjemností.

Syn je stejně starý jako přítel! 

„Upřímně řečeno nemám ponětí, jak mám odpovědět, když lidé říkají, že je to moje máma. Je to k popukání,“ uvedl šťastný Mickey.

Vztah se zprvu nelíbil mamince Mickeyho. Podle ní je sedmadvacetiletý věkový rozdíl příliš. „Když člověk přijde domů s něčím takovým, může to být nepříjemné. Ale nám je jedno, co si lidé myslí. Naše rodiny za námi stojí. Včetně mojí maminky, které to chvíli trvalo,“ pokračoval Swearingson.

Z Cherie a Mickeyho maminky jsou teď dobré kamarádky. Dokonce i Cheriin jediný syn dvojici podporuje. „Můj syn se s ním už setkal a velmi dobře spolu vycházejí. Jsou podobně staří,“ řekla Salinasová.

Láska proti hněvu

Pár teď bojuje proti stigmatu vztahu. „Když se do náš někdo na internetu pustí, jednoduše ho ignorujeme. Jsme šťastní a nic nám v tom nezabrání. Lidé mají o podobných vztazích mylnou představu, že se jedná o něco divného. Ale mě se líbí ta vyzrálost,“ uvedl nakonec Mickey.

Video  Ukrajinský voják poznal v ženě svou babičku  - Twitter
Video se připravuje ...

 

krasomila ( 22. března 2024 10:16 )

Taky mám sotva sedmnáctiletého milence, co je o víc než 23 let mladší než já a navíc je fakt hezký, takže paní tohohle slizáčka nijak nezávidím. 😁

Zobrazit celou diskusi