Společnost se sešla v honosných prostorách baru Boccaccio na pražském Starém Městě. Na hosty čekaly vybrané lahůdky a prominentní společnost. 

Dorazila například herečka Denisa Nesvačilová (32), zpěvák Miro Šmajda (35), raperka Sharlota (27) nebo legenda české pornografie Drahomíra Jůzová (27). Influencerka Dominika Myslivcová málem nepřijela – zasekla se totiž v dopravní zácpě! Ve chvíli, kdy už měla dávno sedět za elegantním stolem s ostatními, ještě natáčela rozčílená videa zaseklá na ucpané pražské silnici. Nakonec ale všechno dopadlo dobře a i ona měla šanci předvést svůj nadupaný dekolt, který jí sahal skoro až k pupíku. 

Mezi přítomnými dámami se objevila i modelka a I. vicemiss České republiky 2022 Julie Hojdyszová (23), která aktuálně září ve druhé řadě slovenské reality show Ruža pre nevestu, jíž mohou i čeští diváci sledovat na Voyo. Společně s dalšími vdavek chtivými ženami se v ní snaží ulovit srdce movitého Radka Urbanyaka (34), který provozuje síť luxusních barů – a od začátku patří mezi favoritky... Jak lov na milionáře dopadl, to ale na večeři ani slůvkem nenaznačila. 

Video
Video se připravuje ...

Playmate Jana Štefánková (49): Od nahoty utekla k milionovému byznysu! Markéta Reinischová

Fotogalerie
66 fotografií