Drahomíra Jůzová alias Lady Dee, která co nevidět usedne v porotě nového projektu s názvem Hledáme Playmate, přišla na středeční večírek magazínu Playboy sama. Maminka téměř tříleté dcerky, kterou si pořídila se svým bývalým partnerem, Mexičanem Omarem (40), už není ani se sympatickým podnikatelem Martinem, pocházejícím z Českého Krumlova, s nímž tvořila pár ještě celkem nedávno.

O tom, proč její půl roku trvající vztah takhle nečekaně a hlavně brzy skončil, mluvit s nikým nechtěla. Zato jeden její kamarád byl ohledně Drahomířina soukromí mnohem sdílnější. „Není to úplně čerstvá informace, ale je to pravda. Rozešli se, protože Martin nějak nestíhal její tempo. A měl snad i výhrady k její práci,“ uvedl podle webu Prima Ženy.

Video
Video se připravuje ...

Už budu! Lady Dee na Erofestu pdc, ub, Kristl, Marek, Železný

V době, kdy spolu přitom začínali randit, nešetřila Jůzová svým nadšením, že se jí podařilo najít „své druhé já“. „Je stejně ujetý, bláznivý, vtipný a hodný,“ rozplývala se tehdy na sociálních sítích. Seznámili se prostřednictvím kamarádky a okamžitě prý mezi nimi přeskočila ona pověstná jiskra - ačkoliv Martin Lady Dee pochopitelně díky její pikantní kariéře ve světě zábavy pro dospělé znal moc dobře.

„Minulost je minulost, každý máme nějakou minulost. Já jsem v tomto takovým volnomyšlenkářem, takže v tom problém nevidím. Co bylo, to bylo, teď žijeme současností,“ tvrdil loni v červenci Martin s tím, že Drahomíru už seznámil i se svými rodiči. Této romantice však již odzvonilo a Lady Dee bude muset znovu hledat svou „lepší polovičku“.
Fotogalerie
58 fotografií