Jana Nagyová, která se proslavila nejen v Arabele, ale i v dalších filmových a televizních rolích, jako je například Smrt stopařek s Dagmar Patrasovou (67), má velmi těžké období. Herečka a podnikatelka se otevřeně rozhovořila o svém zdraví.

Podělila se o své zkušenosti s několika zdravotními potížemi, které ji přivedly na operační stůl hned sedmkrát během posledních pěti let. „Zatím jsem v dobré kondici, i když jsem během posledních pěti let absolvovala již sedm operací,“ svěřila se slovenskému médiu Nový Čas. Jednalo se o operaci menisku, ale detaily ostatních šesti zákroků neprozradila.

„Moje operace byly čistě zdravotního charakteru. Estetické operace si ponechávám v zásobě. Nemůžu přece vyčerpat všechny bonusy naráz,“ dodala.

Nově se na veřejnosti ukazuje s brýlemi, ale ani víčka podle jejích slov nešla pod kudlu. „Zákrok ano, ale ne na očích. Ne, zapomněla jsem si celou kosmetickou taštičku (můj poklad) u dcery ve Vídni. Takže jsem měla jen půjčenou pudřenku a rtěnku. Mohla bych se prezentovat nenalíčená, jak to dnes na oficiálním parketu dělá Pamela Anderson, ale to není můj styl,“ dodala s úsměvem, který jí zůstal navzdory všem zdravotním peripetiím.

Jana Nagyová se od slávy seriálu Arabela objevila ve více než dvaceti filmových a televizních projektech, než se vzdala profesionální herecké kariéry a zaměřila se na život a podnikání v Německu​.

Video
Video se připravuje ...

Šťastná Arabela Jana Nagyová: Shledání s vnukem po 13 letech! Gabriela Maryšková

Fotogalerie
18 fotografií