Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kosmetiku z drogérie milují i celebrity! Na jaké produkty nedá dopustit Pamela Anderson nebo Victoria Beckham?

  • Kosmetiku z drogérie milují i celebrity! Na jaké produkty nedá dopustit Pamela Anderson nebo Victoria Beckham?
    28. března 2024 | 05:00

    Luxusní kosmetika za tisíce, make-up od nejznámějších hollywoodských vizážistů, pravidelně návštěvy estetických klinik. Běžná beauty rutina známých krásek se měsíčně vyšplhá na desetitisíce, a to je něco, co si většina z nás nemůže vůbec dovolit. O to větším a příjemným překvapením pak je, že se v kosmetických taštičkách slavných dam najdou i produkty, které jsou běžně k dostání v drogériích, a tak nezruinují vaši peněženku.

    Při každé příležitosti vypadají dokonale a vás tak často napadá, jaké produkty asi používají? Tentokrát vás potěšíme! Oblíbenou kosmetiku Victorie Beckham, Pamely Anderson nebo Meghan Markle si totiž můžete koupit i vy. Bez jakého produktu z drogérie se tyto slavné ženy neobejdou?

  • Victoria Beckham (49)

    Autor: profimedia.cz

    Victoria je pověstná tím, že se o svou pleť i pokožku celého těla stará velmi pečlivě a nejspíš právě proto na prahu padesátky září úplně stejně jako v dobách, kdy byla členkou legendární skupiny Spice Girls a celý svět ji znal pod přezdívkou Posh Spice. V rozhovoru pro magazín Into The Gloss uvedla, že nedá dopustit na výživný krém Skin Food od značky Weleda, který používá na tělo. "Líbí se mi na něm, že není drahý a je všude dostupný. Škoda jen, že ho nedělají ve větším balení," uvedla. Když je navíc opálená, smíchá krém s kokosovým olejem. Díky tomu opálení déle vydrží.

    VIDEO: 5 kroků k dokonalému odlíčení makeu-pu

    Video se připravuje ...
    5 kroků k dokonalému odlíčení makeupu • VIDEO: Martin Molliy

  • Pamela Anderson (56)

    Autor: profimedia.cz

    Bývalá playmate a sexsymbol 90. let vypadá skvěle i po padesátce. Poslední měsíce se navíc ukazuje bez make-upu a celý svět jí za tento krok obdivuje. Jestliže kdysi pro ni bylo charakteristické výrazné líčení, dnes preferuje přirozenost. Zcela bez make-upu se proto nezdráhala vyrazit na pařížský fashion week a bez líčení jsme ji mohli vidět také na obálce časopisu Women’s Wear Daily. Ve videu britské Vogue ukázala obsah své kabelky a podělila se tak s fanoušky o produkty, bez kterých se neobejde. Kromě CBD oleje se v její kabelce objevil také vyživující balzám na rty značky Dr. Hauschka, který používá denně.

  • Kendall Jenner (28)

    Autor: profimedia.cz

    Americká topmodelka v rozhovoru pro magazín Allure přiznala, že nikdy necestuje bez kvalitního balzámu, protože ji při cestování často trápí suché rty. V letadle je skoro pořád, takže jí v kabelce nikdy nechybí její oblíbený Avène Cold Cream, který vyniká svým vyživujícím složením. Během chvilky jsou její rty zase v pohodě a po suchých šupinkách není ani památky.

  • Kim Kardashian (43)

    Autor: ČTK / AP / Evan Agostini

    Kim Kardashian si sice může dovolit ty nejdražší kosmetické produkty, ona však sází na jeden jediný, který máte nebo jste možná měli doma i vy. Jejím velkým favoritem je ošetřující olej Bi-Oil, kterým se natírá doslova celá. "Je levný a já ho miluju. Natřu se jím úplně celá a nechávám ho účinkovat," uvedla.

  • Shailene Woodley (32)

    Autor: profimedia.cz

    Obsah své kabelky ukázala ve videu britské Vogue také herečka Shailene Woodley. Mezi její nejoblíbenější produkty patří konturovací tužka NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil. "Barva je perfektní. Nenašla jsem ještě jinou konturku, která by této mohla konkurovat. Jsem jí naprosto věrná," uvedla. Shailene vždy volí přirozenější odstíny, které se hodí k její pokožce. Výrazné líčení na ní vidíme jen málokdy.

  • Meghan Markle (42)

    Autor: profimedia.cz

    Meghan Markle dlouhou dobu patřila mezi nejsledovanější celebrity. Ženy po celém světě obdivovaly její cit pro módu i vizáž, která se vymykala královským standardům. Vizážistka Lydia Sellers pracovala s Meghan Markle od roku 2015 do roku 2017, a prozradila, že mezi její oblíbené produkty patřila řasenka Maybelline Lash Sensational. "Meghan mi ukázala tuto řasenku a díky ní ji používám doteď. Je skvělá na objem a prodloužení řas a největší výhodou je, že je cenově dostupná," uvedla Lydia.

  • Selena Gomez (31)

    Autor: profimedia.cz

    Na sociální síti Tiktok zpěvačka představila všechny své oblíbence, které zahrnuje její ranní skincare rutina. Mezi produkty vlastní kosmetiky Rare Beauty a luxusními značkami se objevila také tonizační mlha Mario Badescu. V zahraničí je tento produkt běžné dostupný v drogérii, u nás jej můžete koupit například v Sephoře nebo na Notinu.

    Sháníte kosmetické produkty za bezkonkurenční ceny? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma a ušetříte!

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.