Obvodní soud pro Prahu 6 na Míčánkách ve středu opět zasedl ve věci společné péče o dceru mezi hercem Jakubem Prachařem a influencerkou Agátou Hanychovou. V minulém stání se už podařilo upravit pravidla střídavé péče obou rodičů, nově se zabýval něčím jiným. Soud se zaměřil na místo, které může Agátu jako influencerku zasáhnout nejvíce – na její sociální sítě!

Otec malé Mii považoval za škodlivé, když se malá holčička často objevovala na instagramu. „Oni tvrdí, že je Mia známá kvůli mně... To jsem nevěděla, že jsem známější než Prachař,“ dodala tenkrát Agáta ironicky.

Po posledním únorovém stání se zdálo, že Hanychová přistupuje k celé problematice mnohem smířlivěji. „Chci se na všem domluvit. Správní rodiče by se vždy měli domluvit, to je pro mě priorita,“ prohlásila dokonce.

Jak se ale ukázalo, trpělivost jí dlouho nevydržela. Zvláště hořké pro ni bylo, když si dědeček Mii, David Prachař (65), nahrál na vlastní sociální sítě fotku s malou vnučkou. „Tak já si Miu na instagram dát nemůžu... Ať žijou český soudy!“ rozčilovala se bývalá modelka.

Středeční stání, zdá se, konečně ukázalo, jakou cestou se bude osud malé holčičky odvíjet. K soudu dorazila influencerka pouze s advokátkou. Oblékla si minisukni, koženou bundu a černé boty. „Dnes jsem si vzala obyčejný boty, stály 200 Kč, kdyby to někoho zajímalo,“ řekla a nejspíše tím odkázala na boty svého manžela Dopity, který si minule jako doprovod k soudu vzal boty za 23 tisíc. Nicméně pro klid duše vše dovyvážila velmi drahou kabelkou značky Chanel odhadem za 200 tisíc a přívěskem značky Chopard z diamantů a růžového zlata, který dostala ještě od Jaromíra Soukupa a který ještě s původním řetízkem stál 120 tisíc.

Advokát Jakuba Prachaře dorazil bez svého klienta, který se soudu vůbec nezúčastnil. Vše trvalo pouhou půl hodinu, než se  vynořila ze dveří samotná Hanychová. „Doufám, že se domluvíme,“ řekla stručně s tím, že více komentovat nemůže a z budovy rychle odešla. Soudkyně Enochová držela celé stání bez veřejnosti s ohledem na soukromí nezletilé.

Soudní jednání bylo opět odročeno.

Video
Video se připravuje ...

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním Blesk TV

Fotogalerie
74 fotografií