Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Podcast: „Prst v zadku z tebe gaye neudělá,“ tvrdí lovec heteráků. Odhalil svá pikantní dobrodružství

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
31. března 2024
05:00

Stand-up komik Lukáš Kundera je nyní šťastně zadaný, ale dříve si rád užíval sex s různými muži. Slabost měl obzvlášť pro heterosexuály, kteří k němu chodili tajně. Jak si s nimi užil trojku a o jaké bizarní techniky ho prosili?

Sympatický a zábavný host podcastu na veřejnosti rád barvitě vypráví historky z vlastního života. Oproti jiným gayům si totiž rád užíval sex s muži, kteří neměli vyjasněnou svou sexuální orientaci, skrývali ji, mají ji fluidní nebo zkrátka si chtěli tajně zaexperimentovat. On sám měl úplně první sex na schodech před zimním stadionem v Jihlavě, kdy svému kamarádovi provedl orální sex, protože mu nevěřil, že je Lukáš gay.

Video Už budu! Celý rozhovor se stand-upovým komikem Lukášem Kunderou - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Od této chvíle začalo jeho sexuální dobrodružství s desítkami mužů. Většinu z nich potkal na online platformě na randění a sex - amatéři.com. Komik na mužích oceňoval, že se nebáli experiment a milování si skutečně užili, proto nechápe názory, že pánové, kteří dělají anální sex, musí být homosexuálové. „Nemyslím si, že prst v zadku z tebe udělá gaye. Ani dildo, ani penis jiného gaye. Je to podle mě o větší otevřenosti a nastavení vlastních mantinelů, co je člověk ochotný dělat v rámci sexu, protože orgasmus je orgasmus,“ vysvětloval.

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz

Vybrané muže pak zval do svého bytu. To vedlo moderátorku Zoryu Blue k otázce, jestli někdy neměl strach, že ho ti neznámí muži okradou nebo znásilní. „Já jsem se toho asi nikdy nebál, proto mi přišlo, že když už ti heteráci dorazili, tak spíš oni měli větší strach,“ myslí si Lukáš s tím, že oni se obávali nějakého vyzrazení a s napětím očekávali, co se bude dít. A někteří chtěli pořádné čuňačinky.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.