Soutěžící jsou na ostrově třiadvacet dní. Tentokrát diváci viděli další souboj o kmenovou imunitu. V Titánech po minulé soutěži o odměnu, kdy podle nich v pořadu, co je založen na lhaní a podvádění, nehráli Lovci čestně, zůstala jistá hořkost. Ještě totiž nepochopili, že tady nejde o fair play, ale o to, že když má někdo možnost mít výhodu, může ji využít. Lovci však nešli do souboje s druhým týmem naplno a také prohráli.

Prohráli schválně?

„Něco tam bylo zvláštního,“ spekulují pak Titáni ve svém táboře. „Jako kdyby dneska nepotřebovali vyhrát, někoho chtěli vyhodit,“ uvažují. A nemýlí se - předchozího večera se nechal slyšet hasič Filip (24), že by mu prohra nevadila, jelikož by rád soutěž opustil. Stýská se mu po malém synkovi. „Vnáším sem negativní energii a jsem v depkách,“ vysvětloval. Tým Lovců proto souhlasil, že  schválně prohraje.

Vítěz individuální imunity Martin Mikyska alias Mikýř (30) mu určil jako soupeře Jakuba Bínu (39), osobního trenéra a zpěváka skupiny Skyline, aby ho s přehledem vyřadil. Jenže kmenová rada přinesla nečekaný zvrat - v tomto kole nikdo nevypadnul, ale zato v příštím vypadnou hned dva! Jak je to možné? Filip a Jakub se totiž utkají se dvěma členy týmu, co prohraje další souboj o imunitu. Takže klidně s dalšími dvěma Lovci nebo se dvěma Titány. Po hře pro čtyři pak budou uhašeny hned dva ohně, co znamenají životy soutěžících.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Sebastian hovoří o otci TV Nova

Nečekaný odchod

Přesto jeden soutěžící Survivor opustil. Byl to zpěvák Sebastian Navrátil (32), co se už během pobytu na ostrově svěřil tanečníku ze StarDance  Martinu Prágrovi (29) se svým pohnutým životním příběhem a komplikovaným vztahem k otci, který jeho maminku opustil krátce po porodu. Dozvěděl se, že je těžce nemocný a syna by chtěl ještě vidět, než bude pozdě... Ačkoliv se ho snažil kontaktovat, on zatím jeho snahu ignoroval. Na ostrově to ale přehodnotil.

„Asi bych si do konce života vyčítal, kdybych se se svým tátou nemohl rozloučit. Tak jsem si říkal, že až tahle chvíle přijde, že se budu rozhodovat srdcem. Doufám, že mě nebudete mít nikdo za zbabělce, ale cítím, že bych měl být teď někde jinde a udělat správnou věc,“ řekl svému dojatému kmenu plačící Sebastian, mimochodem partner modelky Andrey Bezděkové (30), co soutěžila v Survivoru minule. Ostatní se s ním rozloučili bouřlivým potleskem...

Fotogalerie
133 fotografií