Anička Slováčková prozradila, že kvůli natáčení filmu, který má být uveden příští rok, na ni měl její táta méně času, než by si přála, ale rozhodně mu to nijak nevyčítá. „Je to výbornej táta, nikdy bych za jiného nevyměnila,“ vysekla v pořadu Showtime na Primě Felixovi tu největší poklonu, které se může rodiči dostat od vlastního dítěte.

„Stalo se spoustu věcí v našich životech, ale to je prostě život, ke mně jako k dceři se vždycky choval s naprostou láskou. Mám k němu naprostou důvěru, strašně moc ho miluju,“ dodala s tím, že se vždy snažil udělat vše co nejlépe nejen pro ni, ale i pro jejího bratra Felixe Slováčka mladšího.

Video
Video se připravuje ...

Nový dokument o Felixovi Slováčkovi: Podívejte se na ukázku! Armex Group

Připustila ale, že poněkud divoké manželství rodičů ji ovlivnilo. „Jestli na zdraví, těžko říct, na psychice určitě,“ zamyslela se. „Já jsem několikrát i rodičům říkala, jestli se na to nechtějí vykašlat, že by nám bylo pravděpodobně líp, ale oni jsou hrozný držáci a oba dva se milujou, i když na sebe strašně nadávají, tak jsou to nejlepší přátelé, kteří bez sebe nedokážou fungovat. Což je strašně zajímavý toxický vztah, který já určitě nechci,“ dodala Anička, která se netají tím, že by se vdávala moc ráda.

Manželství Dagmar Patrasové (67) a Felixe Slováčka toho ustálo skutečně mnoho, například i jeho paralelní vztah s výtvarnicí Lucií Gelemovou, který trval několik let. 

Video
Video se připravuje ...

Slováčka pasovali na barona! Ukázka z nového dokumentu! Armex Group

Fotogalerie
66 fotografií