Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Na první sex si počkaly. Které slavné dámy si střežily svá panenství?

  • Rebel Wilson, Lisa Kudrow, Adriana Lima
    12. dubna 2024 | 05:00

    Někdo střídá partnery jako na běžícím páse a nezávazný sex pro něj není tabu, jiný si zase všechny intimnosti nechává pro tu správnou osobu. Tyto slavné krásky se rozhodly nechat si své „poprvé“ až na tu pravou chvíli a svého rozhodnutí nikdy nelitovaly. 

  • Rebel Wilson (44)

    Autor: profimedia.cz

    Od roku 2020 prošla oblíbená komička výraznou proměnou. Zhubla čtyřicet kilogramů a po letech trápení s muži našla pravou lásku ve své snoubence Ramoně. V roce 2022 se navíc stala maminkou malé holčičky, kterou jí odnosila náhradní matka. Herečka před pár dny opět šokovala veřejnost, když bez ostychu prozradila, že o své panenství přišla v pětatřiceti letech. „Lidé opravdu mohou počkat, dokud nejsou zcela připraveni nebo dokud trochu víc nedospějí. A myslím si, že by to snad pro mnoho žen mohla být pozitivní informace. Přirozeně každá nemusí nutně čekat až do třiceti jako já, ale nikdo by se jako mladý člověk neměl cítit, že sex je něčím nutným, nějakou povinností. Ne každý o to musí přijít jako teenager,“ uvedla v rozhovoru pro magazín People. O své první sexuální zážitky se herečka podělila v memoárech s názvem Rebel Rising. Navíc odhalila, že její prvním sexuálním partnerem byl herec a komik Mickey Gooch junior. Ten přiznal, že o tom neměl vůbec tušení.

    VIDEO: Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes

    Video se připravuje ...
    Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub
  • Lisa Kudrow (60)

    Autor: profimedia.cz

    Její postava Pheobe z legendárního seriálu Přátelé neměla s nezávazným sexem nikdy problém, sama herečka však na své poprvé počkala až do svatby, tedy do svých dvaatřiceti let. „Někdo by asi řekl, že jsem příliš upjatá, ale já prostě sexualitu nepovažuji za nic, čemu by se neměla věnovat pozornost. Pro mě byla ztráta panenství natolik zásadním zlomem v životě, že jsem si ho chtěla uchovat, a být tak cenná pro svého budoucího manžela, o kterém jsem měla velmi jasně definované představy," uvedla. Se svým manželem Michelem Sternem je už dlouhých devětadvacet let.

  • Tina Fey (53)

    Autor: profimedia.cz

    Do čtyřiadvaceti let čekala také herečka Tina Fey, kterou můžete znát například z populárního filmu Protivný sprostý holky. Své poprvé zažila se svým manželem Jeffem Richmondem, kterého si vzala v roce 2001. Dodnes jsou spolu velmi šťastní. 

  • Hillary Duff (36)

    Autor: profimedia.cz

    Herečka a zpěvačka Hilary Duff rovněž otevřeně mluvila o svém panenství. Veřejně přiznala, že se sexem čekala do svatby. V roce 2010, kdy jí bylo třiadvacet let, se provdala za Mika Comrieho, se kterým má syna Lucu. Rozvedli se nicméně o šest let později. V roce 2019 se znovu provdala za Matthewa Komu, s nímž má další dvě děti.

  • Jessica Simpson (43)

    Autor: profimedia.cz

    Zpěvačka pochází se silně věřící rodiny, její otec je bývalým pastorem. Ve dvanácti letech jí nasadil prsten cudnosti a ona tak se sexem čekala až do svatby. Ve svých dvaadvaceti letech se provdala za zpěváka Nicka Lacheyho. První sex pro ni byl však zklamáním. 

  • Adriana Lima (42)

    Autor: profimedia.cz

    Světoznámá modelka Adriana Lima několikrát velmi otevřeně promluvila o tom, že si své panenství uchovala pro svého manžela. Zastávala názor, že pokud muži nerespektují její rozhodnutí, znamená to, že nerespektují ji samotnou. V roce 2009, ve svých sedmadvaceti letech, se provdala za basketbalistu Marka Jariće, a tehdy také zažila své první milování. 

  • Brooke Shields (58)

    Autor: profimedia.cz

    Brooke Shields přišla o své panenství ve dvaadvaceti letech. Ve své biografické knize There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me přiznala, že se sexem otálela tak dlouho, protože se bála, jak to vezme její matka. Měly spolu velmi blízký vztah, a herečka měla obavy, že tak poruší jejich pevné pouto. Hereččiným prvním sexuálním partnerem byl Dean Cain, který ztvárnil Supermana.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.