Právě 11. dubna přišla v roce 1981 v Erechimu, Rio Grande do Sul, na svět holčička, která dostala jméno Alessandra. A za pár let už brala jedno molo za druhým - od 17 let pracovala pro legendární značku spodního prádla Victoria's Secret, předváděla ovšem i pro další značky, a to třeba Armani, Christian Dior či Ralph Lauren.

Stojí za její krásou jen příroda, nebo i zkrášlovací zákroky? Inu, těžko říct, jak je na tom teď, každopádně v 11 letech si nechala přišít uši. Jenže později se objevily komplikace a to prý Alessandru navždy odradilo od toho, aby se svěřovala do rukou estetické chirurgie.

Pravda je, že to ani nepotřebuje, udržuje si skvělou figuru a ani v tváři bychom jí nevyčetli její skutečný věk, tedy čerstvých 43 let. Kromě herectví se Ambrosiová věnuje příležitostně i herectví, spolu s kolegyněmi Heidi Klumovou (50), Adrianou Limaovou (42) a Mirandou Kerrovou (40) si třeba zahrála v jednom díle populárního seriálu Jak jsem poznal vaši matku.

Ostatně i Alessandra už je v reálu matkou, a to hned dvojnásobnou. S obchodníkem Jamie Mazurem (42) mají dceru Anju Louis a syna Noaha Phoenixe.

Video
Video se připravuje ...

Holky na víně: Pavlína Němcová Videoredakce ženských titulů

Fotogalerie
89 fotografií