Zdá se, že i přes svůj půvab má Natálie Kočendová na partnery spíše smůlu a stále se jí nedaří zakotvit po boku toho pravého. Po fyzickém týraní v jednom z minulých vztahů si prošla obrovskou bolestí ve formě ztráty děťátka v šestém měsíci těhotenství, které čekala se slavným pražským barberem Lukášem Vlačuhou (35) alias Laky Royalem. Ačkoliv se zdálo, že tuhle smutnou událost přestojí, rozešli se.

Poté se dala během reality show Love Island dohromady s fotbalistou Davidem Vitáskem (23), jenž během natáčení tak trochu před produkcí pořadu i před Natálií samotnou zatajil fakt, že doma už jednu partnerku má. Ačkoliv mu to krásná vítězka Miss Czech Republic 2022 a Top Model of the World 2022 odpustila, jejich vztah záhy ztroskotal. Dokonce dvakrát, jelikož se pokoušeli svou romanci zase slepit...

Video
Video se připravuje ...

Miss Kočendová po potratu chlapečka: S Lukášem Valčuhou plánovala 4 vlastní děti a 2 adoptované! Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Již před nějakým časem se ale Natálie svěřila, že je zase zamilovaná. „Je to velká láska, ale zatím bych ráda ještě to soukromí nechala mezi námi dvěma. Asi je to poučení z bývalých vztahů,“ svěřila se koncem března pro Super.cz Kočendová. Teď se ovšem rozhodla vykřičet své city do celého světa. Sdílela několik zamilovaných fotek s partnerem Chrisem Dingou (25), které doplnila dojemnými slovy.

„Štěstí. Už mi vše zapadá. Cítím obrovskou vděčnost, že jsi mi přišel do života,“ vyznala se potetovanému slovenskému podnikateli, jenž žije v Bratislavě. Tam má také svoji firmu. Pod snímkem se to začalo hemžit komentáři plnými gratulací a přání pevného a dlouhotrvajícího vztahu. I když našli se i ti, co v jejich lásku moc nevěřili. „Dávám bolševikovi tři měsíce, maximálně čtyři,“ vtipkovali někteří její followeři.

Fotogalerie
57 fotografií